VITORTHO:
MEER-IN-1-SPORT

 

Biologisch actieve vormen van vitamine B2, B6, foliumzuur en B12. Met NZVT-keurmerk, dus ook geschikt voor topsporters! Bevat onder meer vitamine C, D3 en zink ter ondersteuning van het immuunsysteem. Met extra vitamine B12 om de natuurlijke energie in het lichaam te activeren. 

 

AAN HET WOORD:
VIVIAN REIJS

 

Fitter, slanker en blijer! In 'Herstel je hormonen in 10 stappen' laat Vivian Reijs je zien hoe je je hormonen in balans krijgt. 

 

KNEIPP:
GOODBYE STRESS

 

Voor jouw Kneipp® moment zonder stress. De voedende body lotion met rijke sheabutter en natuurlijk verzorgende oliën hydrateert de huid intensief en maakt haar streelzacht. De natuurlijke verzorgende werking wordt versterkt door de celbeschermende vitamine E en huidkalmerende Panthenol.

BIJZONDER MERK:
VITORTHO

 

 

 

 

BIJZONDER MERK:
VITALS

 

BIJZONDER MERK:
VITAKRUID

 

 

 

BIJZONDER MERK:
BIOVITAAL

 

 

BIJZONDER MERK:
GOLDEN NATURALS

UITGELICHT:
PALMITOYELTHANOLAMIDE

Dit molecuul beschermt de cel, remt ontstekingen en verzacht de pijn. PEA komt voor in weefsels en werkt daarin tegen beschadigende invloeden die kunnen ontstaan door het gebrek aan zuurstof.

 

UITGELICHT:
MME CURIE KUUROORDEN

"Helende bronnen uit het diepste van de aarde, Radon is energie en energie is leven". Radontherapie kan een gunstige werking op je immuunsysteem teweeg brengen. 

 

UITGELICHT:
CORDYCEPS

Dé paddenstoel die de zuurstofcapaciteit en de zuurstofvoorziening ondersteunt. Bevordert de zuurstofutilisatie, stimuleert de bloedsomloop en de doorbloeding van alle orgaansystemen. 

 

Nutri-Super, voor gezondheid zowel on- als offline!

Nutri-Super staat voor gezondheid. Wij bieden een breed spectrum aan gezondheidsbevorderende producten die er toe doen. We verrassen onze klanten en merken met nieuwe invalshoeken en mogelijkheden. Omdat er bij Nutri-Super naast het online aankopen doen, ook zoveel meer offline voor je gezondheid te (be)halen valt, ligt hier dan ook hét verschil met de traditionele online drogisterijen.

Kennis halen bij dé ervaringsdeskundigen

Nutri-Super laat bijzondere therapie-mogelijkheden zien en we informeren over bijzondere mensen, retreats en uitvindingen. Wat gaat er om in de hoofden van deze bijzondere mensen die zich voor vele klanten reeds jarenlang hebben ingespannen om de weg naar herstel te vinden maar ook om dan vervolgens op dat pad te blijven!

Hulp nodig bij het herstel of onderhoud van je gezondheid?

Nutri-Super biedt tal van mogelijkheden aan. Zo beschikken we over eigen kuuraccommodaties en bieden we directe hulp bij darmproblemen, detoxen, lifestyle en pijnverlichting. Voor sporters bieden onze coaches de beste uitleg over sportvoeding maar nemen je ook graag mee voor een training! Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen via info [@] nutri-super.nl