MERK IN BEELD:
CANNABELLUM

De natuurlijke huid-, lichaam,- en haarproducten van Cannabellum uit de West-Bohemen. 

 

 

MERK IN BEELD:
VITAMUNDA

Hoogwaardige voedingssupplementen die zorgen dat het lichaam zo optimaal mogelijk functioneert.

 

 

MERK IN BEELD:
THE HEALTH FACTORY

Nanomineralen: de nieuwe generatie van mineraalsupplementen.

 

UITGELICHT:
CORDYCEPS

Dé paddenstoel die de zuurstofcapaciteit en de zuurstofvoorziening ondersteunt.

UITGELICHT:
PALMITOYELTHANOLAMIDE

Dit molecuul beschermt de cel, remt ontstekingen en verzacht de pijn. PEA komt voor in weefsels en werkt daarin tegen beschadigende invloeden die kunnen ontstaan door het gebrek aan zuurstof.

 

UITGELICHT:
MME CURIE KUUROORDEN

"Helende bronnen uit het diepste van de aarde, Radon is energie en energie is leven". Radontherapie kan een gunstige werking op je immuunsysteem teweeg brengen. 

 

Nutri-Super voor gezondheid zowel online als offline!

Nutri-Super staat voor gezondheid. Wij bieden een breed spectrum aan gezondheidsbevorderende producten die er toe doen. We willen onze bezoekers en klanten verrassen met nieuwe invalshoeken, ontwikkelingen en producten ter ondersteuning van de gezondheid. Omdat er bij Nutri-Super naast het online aankopen doen, ook zoveel meer offline te ervaren en voor je gezondheid te (be)halen valt, ligt hier ligt dan ook hét verschil met de traditionele online drogisterijen.

We staan achter onze merken!

Nutri-Super staat achter producten die zich hebben bewezen en volgens de geldende regels en normen op tal van criteria hoog scoren. Merken die staan voor de werking van de artikelen, merken die innoveren maar ook de starters die nog innovatiever blijken dat de gevestigde orde. Juist dié helpen we graag een exclusief handje om zich te laten zien aan de consument.

Kennis halen bij dé ervaringsdeskundigen

Nutri-Super laat bijzondere therapie-mogelijkheden zien en we informeren over bijzondere mensen, retreats en uitvindingen. Wat gaat er om in de hoofden van deze bijzondere mensen die zich voor vele klanten reeds jarenlang hebben ingespannen om de weg naar herstel te vinden maar ook om dan vervolgens op dat pad te blijven!

Eigen kuuraccommodaties, therapeuten en sportcoaches

Nutri-Super biedt tal van mogelijkheden aan. Zo beschikken we over eigen kuuraccommodaties en bieden we directe hulp bij darmproblemen, detoxen, lifestyle en pijnverlichting. Voor sporters bieden onze coaches de beste uitleg over sportvoeding maar nemen je ook graag mee voor een training!

Eerst uitproberen, daarna keuze uit behandeltraject, huur of koop

Nutri-Super is de enige webshop voor gezondheid die klanten de gelegenheid biedt om veel meer te halen uit een aankoop dan bij de traditionele online drogisterij. Zo kan bijvoorbeeld zelfhulpapparatuur voor de ziekte van Lyme, ontstressen, detoxen, allergieën, vasulair, oedeem en pijn worden geprobeerd bij Nutri-Super. Het is aan onze klant of ze het vervolgtraject bij een van onze therapeuten willen doorlopen of voor thuisgebruik over willen gaan tot huren of kopen van de apparatuur.

Heb je hulp nodig bij herstel of onderhoud van je gezondheid?

Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen. Gezien de grote vraag naar onze diensten, willen we je vragen een korte e-mail te sturen aan info@nutri-super.com. We garanderen een uiterst spoedige terugkoppeling. We hebben geen wachttijden, je kunt in de meeste gevallen meteen geholpen worden!