Allergoscreen inhalatie

€ 10395Inclusief BTW
  • ID: 73632
  • Product Merk : Medivere
  • EAN nummer : 4250570301571
  • Inhoud:: 1st

Allergoscreen inhalatie

Medivere Diagnostics Allergoscreen inhalatie. Laboratorium analyse ter bepaling van geïnhaleerde allergenen.

Allergische reacties worden veroorzaakt door een overreactie van het immuunsysteem tegen onschuldige stoffen. Dit zijn vaak natuurlijk voorkomende bestanddelen uit onze omgeving. Inhalatieallergenen komen via de lucht in contact met de slijmvliezen van de ogen en de neus of worden ingeademd.

Het allergieprofiel Allergo-Screen® inhalatie biedt een onderzoek naar de 20 belangrijkste inhalatieallergenen zoals grassen, huisstof of huisdieren, door de bepaling van specifieke immuunglobuline E (IgE) antilichamen uit een bloedmonster. Voor de uitvoering is slechts een klein beetje monstermateriaal nodig. Daarom is deze methode ook zeer geschikt voor kinderen. 

Er wordt onderzocht op de volgende allergenen: bermudagras, timoteegras, berk, hazelnoot, olijf, plataan (platanus spp.), cypres, wilde liguster, echte ambrosia, bijvoet, weegbree, glaskruid, huisstofmijt (dermatoph pt. en far.), meelmijt (acarus siro), kat, hond, paard en schimmels (aladosporium her. en alternaria alt.).

De uitslagen dienen als basis voor een individuele therapie en moeten met een (natuur)arts of (natuur)diëtist of therapeut worden besproken.