Allergoscreen kind

€ 10395Inclusief BTW
  • ID: 73633
  • Product Merk : Medivere
  • EAN nummer : 4250570301540
  • Inhoud:: 1st

Allergoscreen kind

Medivere Diagnostics Allergoscreen kind. Laboratorium analyse ter bepaling van geïnhaleerde allergenen bij kinderen.

Allergische reacties worden veroorzaakt door een overreactie van het immuunsysteem tegen onschuldige stoffen. Dit zijn vaak natuurlijk voorkomende bestanddelen uit onze omgeving. Inhalatieallergenen komen via de lucht in contact met de slijmvliezen van de ogen en de neus of worden ingeademd.

Het allergieprofiel Allergo-Screen® kind biedt een onderzoek naar de belangrijkste inhalatieallergenen zoals grassen, huisstof of huisdieren, door de bepaling van specifieke immuunglobuline E (IgE) antilichamen uit een bloedmonster. Voor deze test zijn 27 allergenen uitgekozen die het vaakst bij kinderen een allergische reactie uitlokken. Voor de uitvoering is slechts een klein beetje monstermateriaal nodig. Daarom is deze methode ook zeer geschikt voor kinderen. 

Er wordt onderzocht op de volgende allergenen: grasmix, berk, beivoet, huisstofmijt (dermatoph pt. en far.), kat, hond, paard, schimmels (aladosporium her., aspergillus fum. en alternaria alt.), eiwit, eigeel, kabeljauw, melk, alfa-lactabumine, bèta-lactabumine, caseïne, BSA, witmeel, rijst, sojabonen, aardnoot, hazelnoot, wortel en aardappel.

De uitslagen dienen als basis voor een individuele therapie en moeten met een (natuur)arts of (natuur)diëtist of therapeut worden besproken.