5 Peuter groeimelk poeder

€ 1980Inclusief BTW
  • ID: 31629
  • Product Merk : Nutrilon
  • EAN nummer : 8712400111096
  • Inhoud:: 800g

5 Peuter groeimelk poeder

Nutrilon Peutermelk is een speciale melk voor kindjes van 2 tot 3 jaar.

Je peuter van twee is groot genoeg om ’s avonds zijn eigen hapje te eten. Maar wist je dat het minimaal drie jaar duurt voordat het immuunsysteem van je kindje volledig is opgebouwd?

Het Voedingscentrum adviseert voor deze leeftijd 300 ml melkproducten per dag. Je kunt je kleintje bijvoorbeeld twee bekertjes van 150 ml Dreumesmelk geven.

De ontwikkeling van je kindje

Al vanaf het moment dat je kindje geboren is, bouwt hij aan zijn toekomst. Je ziet je kleintje elke dag veranderen en de wereld ontdekken. Je geeft hem aandacht, liefde en rust om te zorgen dat hij zich optimaal ontwikkelt. De toekomst van je kindje begint vandaag.

Waarom Nutrilon Peutermelk 5 met Pronutra™?

Nutrilon Peutermelk 5 met Pronutra™ bevat onze gepatenteerde mix van de prebiotische vezels GOS:lcFOS en de vitamines A, C en D. Deze vitamines ondersteunen de normale werking van het immuunsysteem. Daarnaast bevat Nutrilon met Pronutra™ ijzer. IJzer ondersteunt een normale hersenontwikkeling.

Meer dan 100 jaar onderzoek

Onze experts doen al meer dan 100 jaar onderzoek naar babyvoeding. We vernieuwen onze producten voortdurend. Zo zorgen we ervoor dat ze optimaal blijven aansluiten bij de voedingsbehoefte van je kindje. Onze laatste ontwikkeling is Nutrilon met Pronutra™.

Vitamine D voor sterke botten

Vitamine D helpt bij de opbouw van botten en tanden. Het is daarom nodig om je kindje elke dag 10 microgram vitamine D extra te geven, in de vorm van druppeltjes of tabletjes. Dit doe je tot je kindje 4 jaar is. Daarbij maakt het niet uit welke voeding je kindje krijgt.

Meer dan voeding

Je kunt het immuunsysteem van je kindje op meer manieren ondersteunen. Bijvoorbeeld door gezonde en gevarieerde voeding te geven. Zorg daarnaast dat je kindje voldoende beweegt. Springen, rennen en klauteren is goed voor hem. Ook een goede nachtrust zorgt voor extra weerstand. Laat je kindje bovendien regelmatig zijn handen wassen, in elk geval voor elke maaltijd.

Tips

Geen tijd of niet in de gelegenheid om water en poeder te mengen tot dreumesmelk? Gebruik dan Nutrilon Peutermelk 5 kant-en-klaar. Deze voeding is warm én koud lekker en verkrijgbaar in een literpak. Een ander smaakje Peutermelk proberen? Kies dan eens voor Nutrilon Peutermelk 5 vanille. Daarmee kun je lekker variëren.

Is je kindje 2 jaar of ouder? Kijk dan bij Nutrilon PeuterPlus melk 6.

Let op: u kunt maximaal 2 stuks per week van dit artikel bestellen! Ook in het geval dat wij meer voorraad hebben. Door de Chinese markt is er een extreme vraag naar deze artikelen en daarom moeten wij het aanbod evenredig over onze klanten verdelen. Wij vragen uw begrip hiervoor. Bij voorbaat dank.