A.R. 2

€ 2555Inclusief BTW
  • ID: 36080
  • Product Merk : Nutrilon
  • EAN nummer : 8712400110150
  • Inhoud:: 800g

A.R. 2

Borstvoeding is de beste voeding voor je baby, maar er kan een moment komen waarop je overstapt op flesvoeding, of op een combinatie van borst- en flesvoeding. Nutrilon A.R. 2 is een dieetvoeding voor baby’s vanaf 6 maanden.

De ontwikkeling van je kindje

Al vanaf het moment dat je kindje geboren is, bouwt hij aan zijn toekomst. Je ziet je kleintje elke dag veranderen en de wereld ontdekken. Je geeft hem aandacht, liefde en rust om te zorgen dat hij zich optimaal ontwikkelt. De toekomst van je kindje begint vandaag.

Waarom Nutrilon A.R. 2?

Niet ieder kindje is hetzelfde. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je kindje last heeft van spugen. Daarom is er de dieetvoeding Nutrilon A.R. 2 met een aangepaste eiwitverhouding en voorgekookt johannesbroodpitmeel. Johannesbroodpimeel zorgt ervoor dat de voeding na bereiding dikker is dan de standaard flesvoeding. Nutrilon A.R.2 bevat omega-3-vetzuren, zoals ALA. ALA draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen.

Wat is johannesbroodpitmeel?

Johannesbroodpitmeel is een natuurlijk verdikkingsmiddel. Het meel komt van de peulen van de johannesbroodboom. Johannesbroodpitmeel zorgt ervoor dat de voeding na bereiding dikker is dan standaard flesvoeding. Hierdoor gaat je kindje rustiger drinken en komt de voeding minder makkelijk omhoog vanuit de maag.

Welke voeding gebruiken als je kindje spuugt?

Welke voeding je het beste kan geven als je kindje spuugt, hangt onder andere af van de vraag of je borst- of flesvoeding geeft. Borstvoeding is de beste voeding voor je kindje.

Spugen bij borstvoeding: Nutrilon Nutriton Geef je borstvoeding en spuugt je kindje? Dan is Nutrilon Nutriton geschikt. Nutrilon Nutriton verdikt de moedermelk. Je voegt het bij voorkeur toe aan afgekolfde melk. Eventueel kun je het ook in de vorm van een papje geven voor de borstvoeding.

Spugen bij standaard flesvoeding: Nutrilon Nutriton of A.R. 2 Wanneer je baby standaard flesvoeding krijgt en spuugt, kun je overstappen op Nutrilon A.R. 2. Deze voeding bevat al voorgekookt johannesbroodpitmeel en is hierdoor eenvoudig in gebruik. Wil je Nutrilon A.R. 2 gaan gebruiken? Overleg dan eerst met je consultatiebureau of arts. Eventueel kun je Nutrilon Nutriton ook toevoegen aan standaard flesvoeding.

Spugen bij speciale flesvoeding: Nutrilon Nutriton Spuugt je kindje veel? En krijgt hij een speciale flesvoeding, zoals Nutrilon Omneo-Comfort 2, Nutrilon H.A. 2, Nutrilon Forte 2, Nutrilon Soja 2 of Nutrilon Pepti 2? Dan kun je daar Nutrilon Nutriton aan toevoegen.

Meer dan 100 jaar onderzoek

Onze experts doen al meer dan 100 jaar onderzoek naar babyvoeding. We vernieuwen onze producten voortdurend. Zo zorgen we ervoor dat ze optimaal blijven aansluiten bij de voedingsbehoefte van je kindje.

Vitamine D, voor sterke botten

Vitamine D helpt bij de opbouw van botten en tanden. Het is daarom nodig om je kindje elke dag 10 microgram vitamine D extra te geven, in de vorm van druppeltjes of tabletjes. Dit doe je tot je kindje 4 jaar is. Daarbij maakt het niet uit welke voeding je kindje krijgt.

Tip

Spuugt je baby veel of heeft hij last van andere babykwaaltjes? Wil je graag advies over de voeding? Doe dan de Babykwaaltjestest. Binnen 10 minuten krijg je tips van onze voedingskundigen waarmee je zelf je kleintje kunt helpen. Nutrilon A.R. 2 is een dikkere voeding. Gebruik daarom een speen met een grotere opening. Bereid de voeding op de juiste temperatuur (ongeveer 37 graden) en schud de fles goed (30 seconden), zodat het poeder goed oplost.

Let op: u kunt maximaal 2 stuks per week van dit artikel bestellen! Ook in het geval dat wij meer voorraad hebben. Door de Chinese markt is er een extreme vraag naar deze artikelen en daarom moeten wij het aanbod evenredig over onze klanten verdelen. Wij vragen uw begrip hiervoor. Bij voorbaat dank.

Ingrediënten

Etiketinformatie inhoud

Leeftijd:

6-7 maanden
8-11 maanden
1-2 jaar

Maaltijd: Flesvoeding

Bereiding: Water toevoegen