Bio Energetic Imprinter

-30%
595,00
€ 41650Inclusief BTW
  • ID: 73709
  • Product Merk : Fresh Health

Bio Energetic Imprinter

Fresh Health Bio Energetic Imprinter.

Download hier de uitgebreide productfolder. 

De Fresh Health Bio Energetic Imprinter wordt beschouwd als onderdeel van de vibrationele geneeskunde. Het behoort niet toe tot homeopathie maar is hier wel aan verwant. Zowel homeopatische als bio-energetische remedies staan het lichaam toe zijn aangeboren biologische wijsheid aan te boren en zo een reactie te starten naar een positieve gezondheid. 

Door de combinatie met de basisprincipes van homeopathie, registreert de imprinter de ‘trillingshandtekening’ van uw lichaam waaronder de diverse schadelijke pathogenen. De imprinter versterkt deze trillingen en maakt gebruik van de door uw lichaam afgegeven biofeedback waardoor het lichaam gestimuleerd wordt om in balans te komen. De Fresh Health Bio Energetic Imprinter richt zich daarbij op de onderliggende oorzaken van de onevenwichtigheden in de gezondheid. 

De imprinter kan ook de door u gebruikte homeopatische middelen versterken en opslaan in de detox box. De detox box kan òf via de input-zijde ‘meegenomen’ worden in het lichaam van de gebruiker òf gedragen worden (als halsketting of in broekzak).

 

Ingrediënten

Kenmerken:

Gemakkelijk en moeiteloos te bedienen 
Programma’s hebben nooit aanpassing nodig 
Er worden geen stoffen opgenomen in het lichaam 
Werkt tegelijkertijd op verschillende vlakken
Het duurt slechts enkele seconden om frequenties te meten 
De detox en anti-allergie boxen kunnen talloze malen gebruikt worden

Toebehoren:

2 x 9 volt batterijen
Een detox box
Een allergie box