Biotine

€ 2345Inclusief BTW
  • ID: 86812
  • Product Merk : Fitshape
  • EAN nummer : 8714116005188
  • Inhoud:: 90st

Biotine

Biotine is een vitamine B-supplement, en is ook bekend als vitamine B-7 of vitamine H. Het is belangrijk voor een aantal metabolische functies in het menselijk lichaam, met inbegrip van het metabolisme, de celgroei en de synthese van vetzuren. Biotine speelt ook een rol in de citroenzuurcyclus, waardoor het lichaam voedsel omzet in energie en in de overdracht van kooldioxide in het lichaam. Van nature produceren intestinale bacteriën deze vitamine en een tekort aan biotine is daarom vrij zeldzaam. Rijke voedingsbronnen van biotine zijn o.a. zuivelproducten, schelpdieren, kip, bloemkool en orgaanvlees.

Biotine is een vitamine B-supplement, en is ook bekend als vitamine B-7 of vitamine H. Het is belangrijk voor een aantal metabolische functies in het menselijk lichaam, met inbegrip van het metabolisme, de celgroei en de synthese van vetzuren. Biotine speelt ook een rol in de citroenzuurcyclus, waardoor het lichaam voedsel omzet in energie en in de overdracht van kooldioxide in het lichaam. Van nature produceren intestinale bacteriën deze vitamine en een tekort aan biotine is daarom vrij zeldzaam. Rijke voedingsbronnen van biotine zijn o.a. zuivelproducten, schelpdieren, kip, bloemkool en orgaanvlees

Biotine wordt gebruikt om de aanmaak van vetzuren in de hoofdhuid te stimuleren, die nodig zijn om groei in de hoofdhuid te bevorderen. Mooi, stralend haar. Wie wil dat nou niet? Fitshape biotine gummies hebben een heerlijke smaak en zijn makkelijk in te nemen. Door het eten van twee gummies per dag worden je haar en nagels gevoed met alle voedingsstoffen die het nodig heeft!

- Heerlijk met een natuurlijke smaak
- De gummies zijn makkelijk te eten
- Ze zijn vegetarisch en glutenvrij
- Vrij van geur en smaakstoffen
- Goed voor huid, haar en nagels
Samenstelling per dagdosering van 2 gummies
 
%ADH


Calorieen
15
 


Koolhydraten
4g
1%


Waarvan suikers
3g
**


Biotine (biotine)
5,000 mcg
1667%


Sodium
5mg
<1%


*ADH - Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
 
 
Ingredienten
Biotine, glucosesiroop, suiker, water, pectine, natuurlijke smaakstoffen, natuurlijke kleur (vlier concentraat), citroenzuur, natriumcitraat, kokosolie en carnaubawas.

Gebruik
2 gummies per dag of zoals voorgeschreven door een zorgverlener. Neem niet meer dan 3 gummies.

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

Fabrikant
Fitshape BV
Vlietweg 15
2266 KA Leidschendam

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.