BTN-2 de-blokkade

€ 4 23500Inclusief BTW
  • ID: 104899
  • Product Merk : Lyme (Borrelia) Zelfhulpgroep

BTN-2 de-blokkade

“De ‘BTN-2 de-blokkeert en brengt het lichaam in een staat van ontspanning. Iedere verdere behandeling kan hierdoor effectiever zijn.”

 

Stress is belangrijke oorzaak van klachten

De mens weet niet meer hoe het is om zonder stress te leven, sterker nog, men weet niet eens meer hoe het voelt om géén stress te hebben. Door de verschillende vormen van stress en onrust komen grote hoeveelheden adrenaline en cortisonen vrij.

Stress en een te hoog adrenalinegehalte zijn, zonder dat men dit vaak weet, oorzaken van veel lichamelijke en psychische klachten. Mensen hebben bijvoorbeeld stress door pijn. Zij moeten zich continu aan de gang houden door vermoeidheid en bouwen zo een hoog adrenaline gehalte op. Bedoeld om kortstondig in een vecht-vluchtreactie te kunnen dienen in geval van nood, verhoogd zich het adrenalinegehalte om alertheid te verscherpen en energie niveaus te verhogen. Als deze stress/adrenaline-reactie te lang in stand wordt gehouden, kunnen de bijnieren en zenuwen die de hormonen produceren, uitgeput raken. Wanneer mensen onder constante stress/adrenaline leven, zullen ziekte verschijnselen niet of nauwelijks opgemerkt worden omdat verhoogde stress/adrenaline het regeneratie of reparatieproces van het lichaam blokkeren.

Welke de-blokkades bestaan er?

Onrust
Niet tot rust kunnen komen, steeds het gevoel hebben iets te moeten doen of bang zijn iets te vergeten. Door de behandeling ontstaat rust.

Histamine
Verhoogde aanmaak van histamine door allergische reacties. De behandeling zorgt ervoor dat het histamine-niveau daalt.

Trauma’s
Hele diepliggende emoties opgedaan in het verleden. De behandeling zorgt ervoor dat deze emoties worden verwerkt. Er kunnen overigens emotionele reacties optreden.

Emotionele onbalans
Door tegenslag of problemen raakt men in de war en overweldigd. Door de behandeling wordt het evenwicht hersteld.

Spanning
Veel mensen hebben in het dagelijkse leven een hoog spanningsniveau. De behandeling zorgt dat de spanning afneemt.

Apathie
Het niet meer zien zitten in het leven, geen initiatieven meer tonen en ondergeschikt voelen. De behandeling zorgt ervoor dat men het leven weer als uitdaging gaat zien en initiatieven gaat nemen.

Neerslachtigheid
Niet meer tot positieve en vrolijke gedachten kunnen komen. De behandeling zorgt er voor dat de humor hervonden wordt en dat gevoel van vreugde en blijdschap terug komt.

Spininversie
Wanneer de cliënt hier last van heeft kan de therapie tegen hem/ haar gaan werken en wordt de cliënt door de behandeling alleen maar zieker. De behandeling zorgt dat de therapie wel aanslaat.

Geblokkeerde liefde>
De cliënt is niet in staat om liefde te geven. De behandeling zorgt ervoor dat weer de liefde gegeven weer gaat stromen.

Adrenaline
Een hoog gehalte zorgt ervoor dat men niet meer luistert of aanspreekbaar is en niet meer goed waarneemt wat er gezegd wordt. De behandeling zorgt voor een daling in het adrenalinegehalte.

Nadere informatie

  • Na uw aankoop van de behandeling zal er binnen 24 uur contact met u worden opgenomen om een leveringsafspraak in te plannen. In de prijs begrepen is een instructie-sessie in een vestiging van uw keuze: Amstelveen of Drachten. 
  • Uitsluitend onder vermelding van uw Nutri-Super factuurnummer, kunt u een e-mail sturen aan info@lymeborreliazelfhulpgroepnederland.nl. 
  • U kunt te allen tijde Nutri-Super per e-mail om informatie vragen: klantenservice@nutri-Super.nl of tijdens kantooruren bellen naar 023 74 34 969