Burnout plus combitest

€ 32900Inclusief BTW
  • ID: 73623
  • Product Merk : Medivere
  • EAN nummer : 4250570301472
  • Inhoud:: 1st

Burnout plus combitest

Medivere Diagnostics Burnout Plus combitest. Laboratorium analyse van adrenaline, het cortisoldagprofiel, DHEA, dopamine, noradrenaline, serotonine, testosteron, progesteron en oestradiol.

Ter bepaling van de actuele neuro-endocrinologische situatie.

Zowel lichamelijke als geestelijke stress kan een duurzame uitwerking hebben op het lichamelijk en geestelijk welbevinden van de mens. De afstemming van het centrale zenuwstelsel en de fijne coördinatie als antwoord op stress volgt na een samenspel van Cortisol met de eveneens stimulerende catecholaminen noradrenaline en adrenaline en in nauwe wisselwerking met het meer remmende serotonine.

Een burnout is het gevolg van een aanhoudende buitensporige belasting en individuele overbelasting. Deze toenemende vermoeidheid is geassocieerd met een stoornis van de neuronale en hormonale regulatie en het falen van de bijbehorende compensatie-mechanismen. Met deze laboratoriumtest kan de actuele neuroendocriene situatie worden bepaald en is het een basis voor therapeutische maatregelen.

De uitslagen van de bloedtest dienen als basis voor een individuele therapie en moeten met een (natuur)arts of (natuur)diëtist of therapeut worden besproken.

Indicaties:
Extreme moeheid in de ochtend
Vermoeidheidstoestanden
Prestatievermindering
Depressie
Slapeloosheid
Angsten
Bij lichamelijke en geestelijke stress