Collagen plus

€ 2359Inclusief BTW
  • ID: 107759
  • Product Merk : Vitasil
  • EAN nummer : 5400713900010
  • Inhoud:: 500ml

Collagen plus

Beschrijving

  • Formule met collageen, hyaluronzuur en silicium
  • Bevat ook biotine en zink
  • Verzorgt de huid van binnenuit

Vitasil Collagen Plus is een combinatie van collageen, hyaluronzuur en silicium, aangevuld met biotine en zink.

Zink en biotine zijn allebei belangrijk voor de huid. Ze helpen bij de verzorging van de huid van binnenuit en leveren zo een bijdrage aan het gezond houden van de huid. Daarnaast zijn biotine en zink ook goed voor je haar en nagels.

Silicium (kiezelzuur) is van nature in ons lichaam aanwezig en wordt als een bijzonder nuttig mineraal beschouwd voor iedereen die gracieus ouder wil worden.

Productinformatie

Aanbevolen gebruik:

Schudden voor gebruik. Neem 2 keer per dag 15 ml, in de ochtend bij voorkeur vóór de maaltijd. Niet aanlengen met water. Langdurig contact met glas vermijden. Houd je altijd aan de aanbevolen dosering.

Ingrediënten

Gezuiverd water, Stabilisatoren, Xylitol, Guargum, Xanthaangum, Fosforzuur, Emulgator, Acaciagum, Zuurteregelaars, Citroenzuur, Calciumgluconaat, Collageen (Vis), Siliciumzuur (Monomeer), Zinkbisglycinaat, Seleniumgist, Hyaluronzuur, Pompelmoes, Biotine.

Allergie informatie

Voor allergenen, zie dikgedrukte ingrediënten.

Algemene informatie

Vitasil Collagen Plus is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Niet gebruiken zwangerschap of het geven van borstvoeding. Niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar. Een programma van 3 maanden is aanbevolen.

Gesloten bewaren op een droge plaats, bij een temperatuur tussen de 4°C en 20°C.