WashCleanse

€ 2195Inclusief BTW
  • ID: 63661
  • Product Merk : Bio Life
  • EAN nummer : 5060016630122
  • Inhoud:: 300ml

WashCleanse

WashCleanse met Eucalyptus voegt u toe aan het wasmiddel in de wasmachine om uw kleding & beddengoed te ontdoen van huisdierallergenen, huisstofmijt en stuifmeel allergenen. Het denatureert en neutraliseert 90% van de aanwezige allergenen. Effectief in heet & koud water en geschikt voor alle soorten was. Verdrijft nare luchtjes en laat een verfrissende Eucalyptus geur achter. WashCleanse is niet getest op dieren.

Het product bestaat uit natuurlijke ingrediënten, met eucalyptus en ylang-ylang. Het ontdoet kleding voor meer dan 90% van pollen, dierharen en huisstofmijt na een koud of warm wasprogramma. Het kan ook gebruikt worden als tapijtreiniger; voeg dan 1 ml per liter tapijtreiniger toe. 

Gebruik:
Schudden voor gebruik. Voeg 50 ml. (hele maatdop) toe aan het wasmiddel in de wasmachine. Was de kleding en het beddengoed volgens voorschrift. Gebruik bij elke was.

Waarschuwing:
Niet gebruiken bij bekende overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd direct contact met de ogen. Uit de buurt van kinderen houden.

Ingrediënten

Eucalyptus globulus leaf oil, Benzyl benzoate, C12-13 Pareth 3