Petalcleanse cat

€ 1795Inclusief BTW
  • ID: 63657
  • Product Merk : Bio Life
  • EAN nummer : 5060016630016
  • Inhoud:: 350ml

Petalcleanse cat

Biolife PetalCleanse is bedoeld voor kleine huisdieren en verwijdert allergenen van de vacht van het dier zonder dat het in bad hoeft te worden gedaan. Bevat natuurlijke ingrediënten die tevens de vacht van het huisdier verzorgt. 

Anders dan wat vaak wordt gedacht, wordt de allergische reactie veroorzaakt door allergenen in het speeksel van het dier die tijdens het schoonlikken op de vacht terechtkomen. Er is geen wetenschappelijk bewijs voor de bewering dat sommige rassen minder allergeen zijn. Zelfs het feit of een kat, hond of klein huisdier verhaart of überhaupt geen vacht heeft, is niet van invloed! Wel is aangetoond dat het allergenengehalte toeneemt met de leeftijd en dat mannetjes meer aanmaken dan vrouwtjes.

De allergenen van huisdieren zijn minuscuul (tussen 1/10e en 1/100e van een stuifmeelkorrel). Zo'n 82 procent van de deeltjes in huis zweeft door de lucht en slechts circa twintig procent komt op het interieur terecht. Schoonmaken heeft daarom weinig invloed op de hoeveelheid allergenen in huis. Het allergenengehalte neemt 's winters toe, wanneer de deuren gesloten zijn en huisdieren vaker binnenshuis zijn.

Gebruik:
PetalCleanse wordt éénmaal per week toegepast om de hoeveelheid vrijgekomen allergenen op een acceptabel laag niveau te houden. PetalCleanse voor katten is een oplossing, gebaseerd op een balans tussen zuivering en vochtopname. De reiniger verwijdert huidschilfers en speeksel en isoleert de microscopische allergenen. De lotion conditioneert de haren en huid om haaruitval verder te beperken.

Borstel of kam het huisdier met de een kam om alle losse haren te verwijderen. Bevochtig een spons of doek met 25-30 ml PetalCleanse. Wrijf het huisdier in met de vochtige spons of doek met en tegen de haargroeirichting in. Wrijf de haren van het huisdier handdoekdroog. Was na behandeling de handen.

Waarschuwing:
Ouders met kinderen die aan astma lijden wordt doorgaans aangeraden speciale voorzorgsmaatregelen te nemen ten aanzien van medicatie. Ouders wordt geadviseerd zich met de behandelend arts in verbinding te stellen alvorens wordt overwogen om met de voorgeschreven medicijnen te minderen of te stoppen

Ingrediënten

Aqua, Quaternium-26, Glycerin, Quaternium-22, Panthenol, Aloe barbadensis, Steartrimonium, Hydroxyethyl hydrolyzed collagen, Tilia cordota, Rosmarinus ocinalis, Hydrolyzed collagen, Allantoin, Phenoxyethanol, Methyldibroma glutaronitrile.