Dino C pureway

€ 1895Inclusief BTW
 • ID: 116568
 • Product Merk : Orthica
 • EAN nummer : 8714439543497
 • Inhoud:: 90kt

Dino C pureway

Vitamine C speciaal voor kinderen

Dino C Pureway is een kauwtablet met vitamine C in de vorm van een grappig dinosaurus-ei. Het is gezoet met zoetstoffen van natuurlijke oorsprong met een lekkere frambozensmaak. Dit voedingssupplement is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

 • Milde vorm van vitamine CMet acerola-extract
 • Gezoet met zoetstoffen van natuurlijke oorsprong
 • Gemakkelijk in gebruik, ook voor op reis
 • Smakelijke kauwtablet met frambozensmaak speciaal voor kinderen
 • PureWay-C™ is beter opneembaar en langer actief dan andere vormen van vitamine C

Dino C Pureway bevat 100 mg vitamine C als PureWay-C™. Door de inkapseling in lipide metabolieten (plantaardige vetachtige begeleidende stoffen) is deze vorm mild voor maag en darmen, beter opneembaar en langer actief in het lichaam dan andere vormen van vitamine C.

Als gezonde voeding er wel eens bij inschiet, dan is Dino C-100 PureWay-C™ een goede aanvulling. Dino C-100 PureWay is gemakkelijk in gebruik en kan zonder water worden ingenomen. Ook handig voor op reis.

Waarom is vitamine C belangrijk?

Vitamine C is een antioxidant, ondersteunt de afweer van het lichaam en draagt bij aan het normale functioneren van het immuunsysteem. Daarnaast heeft vitamine C een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid en helpt vitamine C energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten. Vitamine C bevordert ook de opname van ijzer uit de voeding en de opname van ijzer in het bloed.

Fabrikant
Orthica
Wormerweg 1
1311 XA  Almere

Ingrediënten

dextrose, zoetstof (xylitol), vitaminen, kleurstof (rode bietenpoeder), antiklontermiddel (siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat), aroma met framboossmaak, Malpighia punicifoliaextract, citrus bioflavonoïden complex.

Speciale wensen

Veganistisch, Vegetarisch

Eén kauwtablet bevat:

Vitaminen
vitamine C (ascorbinezuur [Pureway-C®**], natriumascorbaat, calciumascorbaat)           100 mg
citrus bioflavonoïden complex 5 mg
Kruiden - planten (bestanddelen)
Malpighia punicifoliaextract (acerola)  

**PureWay-C® en PureWay-C® logo zijn handelsmerken van One Innovation Labs, LLC. in de VS en/of andere landen

 

Bevat geen

Gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen en synthetische kleurstoffen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 kauwtablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De maximale dosering is 2 kauwtabletten per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De maximale dagdosering niet overschrijden. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Bevat natuurlijke suiker en zoetstof. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Bevat als waarborg van kwaliteit een drooghoudzakje, niet geschikt voor consumptie.

Belangrijke informatie

​Orthica producten worden naar de laatste wetenschappelijke inzichten ontwikkeld en voldoen aan strenge kwaliteits- en zuiverheidseisen.

 • Dit product is een voedingssupplement.
 • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
 • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.