Dino minerals

€ 2795Inclusief BTW
  • ID: 37937
  • Product Merk : Orthica
  • EAN nummer : 8714439554295
  • Inhoud:: 90kt

Dino minerals

Uitgebreide mineralenformule speciaal voor kinderen

Dino Minerals is de nieuwe formule van Dino Calcium.

Dino Minerals is een uitgebreid mineralensupplement in smakelijke kauwtablet. Dino Minerals heeft een lekkere frambozensmaak en heeft de vorm van een grappig dinosaurusei. De kauwtablet bevat naast calcium en magnesium ook vitamine D, jodium, ijzer, selenium en zink. Vitamine D en calcium zijn nodig voor een normale botgroei en botontwikkeling van kinderen. IJzer is goed voor de intelligentie en geheugenfunctie en jodium draagt bij aan een normale groei van kinderen. Selenium en zink zorgen mede voor een goede weerstand.

Kinderen zijn geen volwassenen. De doseringen die in voedingssupplementen voor volwassenen worden toegepast, zijn over het algemeen niet geschikt voor kinderen. Dino Minerals is daarom speciaal ontwikkeld voor kinderen. Dino Minerals kan goed gecombineerd worden met Dino Multi en Dino C. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot 3 jaar.

Fabrikant
Orthica
Wormerweg 1
1311 XA  Almere

Belangrijke informatie

​Orthica producten worden naar de laatste wetenschappelijke inzichten ontwikkeld en voldoen aan strenge kwaliteits- en zuiverheidseisen.

  • Dit product is een voedingssupplement.
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Ingrediënten

mineralen, dextrose, kleurstof (rode bietenpoeder), antiklontermiddel (stearinezuur, siliciumdioxide, magnesiumstearaat), framboosaroma, smaakversterker (citroenzuur), zoetstof (thaumatine, steviolglycoside), vitaminen.

Speciale wensen

Vegetarisch

Twee kauwtabletten bevatten:

Mineralen (elementaire hoeveelheid)
calcium (-carbonaat, -citraat) 200 mg
magnesium (-carbonaat, -citraat, -lactaat) 114 mg
jodium (kaliumjodide) 50 mcg
ijzer (-fumaraat) 4 mg
selenium (natriumseleniet, l-selenomethionine)           25 mcg
zink (-citraat) 3 mg
Vitaminen
vitamine D3 (cholecalciferol) (400ie) 10 mcg


Bevat geen

Gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers.

Adviesleeftijd

3+

Gebruik

De aanbevolen dosering is 2 kauwtabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De onderhoudsdosering is 1 kauwtablet per dag. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot 3 jaar. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Bevat als waarborg van kwaliteit een drooghoudzakje, niet geschikt voor consumptie.