Gekleurde dagcrème sport

€ 1695Inclusief BTW
  • ID: 11290
  • Product Merk : Earth-Line
  • EAN nummer : 8713969801138
  • Inhoud:: 35ml

Gekleurde dagcrème sport

Een gezonde 100% natuurzuivere huidverzorgingslijn die zich onderscheidt door middel van het BDIH keurmerk voor gecontroleerde natuurcosmetica en gecertificeerd is door Eco Control. Earth·line huidverzorging combineert de beste ingrediënten van de aarde voor een dagelijkse natuurzuivere huidverzorging, zonder parabenen, paraffine, kleurstoffen, synthetische stoffen en synthetisch parfum. Dierproefvrij, allergie getest en enkel met natuurlijke ingrediënten. 

GEKLEURDE DAGCREME SPORT voor alle huidtypen uva bescherming 6

Deze dagcrème in de kleur beige bevat voedende en beschermende elementen. Natuurlijke kleurstoffen verdoezelen huidvlekjes en geven de huid een egaal en natuurlijk tintje. Het beschermt de huid tegen uva stralen, vochtverlies en rimpeltjes en kan direct op de schone huid aangebracht worden. Dankzij een transparant gekleurd laagje de gehele dag een gezonde uitstraling en door de UV bescherming toch verantwoord bruin worden op een zonnig terrasje!

Gebruik:
De crème ’s morgens na reiniging met Earth·line Gezichtsreiniger en lotion aanbrengen. Indien gewenst kan er een Earth·line dagcrème onder worden aangebracht.  

Fabrikant: 
Earth·line & Sea·line Original Cosmetics
Postbus 482
1620 AL Hoorn