Herbal Therapy Promopack 2

-40%
33,40
€ 2000Inclusief BTW
  • ID: 106232
  • Product Merk : Herbal Therapy

Herbal Therapy Promopack 2

 

Ter promotie van het merk Herbal Therapy uit de West Bohemen, bieden wij u dit promotiepakket aan tegen een uitzonderlijke korting.

 

HERBAL Gel met hennepzaadolie / 380ml

Herbal gel met hennepzaadolie, pepermunt- en kastanje extracten, smeerwortel, kamfer en eucalyptus. Perfect voorhet masseren van vermoeide spieren, gewrichten en pezen. Gebruik: van toepassing op de huid en zachtjes inmasseren op het te behandelen gebied vergroot het effect. Herhaal zonodig.

Niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar.

 

CANNABIS Hand Crème / 125ml

Een zachte crème met een hoge kwaliteit hennepzaadolie voor de effectieve verzorging van de droge, schrale en gevoelige huid. Deze crème bevordert de regeneratie en hydratatie van de huid en kalmeert en beschermt tegen de nadelige effecten van het milieu. Gebruik: aanbrengen op droge huid na een bad. Ook geschikt na het zonnen of zwemmen.

 

HERBAL Gel met hennepzaadolie / 600ml

Herbal gel met hennepzaadolie, pepermunt en kastanje extracten, smeerwortel, kamfer en eucalyptus. Perfect voorhet masseren van vermoeide spieren, gewrichten en pezen. Gebruik: van toepassing op de huid en zachtjes inmasseren op het te behandelen gebied vergroot het effect. Herhaal zonodig.

Niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar.

 

CANNABIS Zalf 125ml

Een natuurlijke samenstelling met een hoge kwaliteithennepzaad olie voor een effectieve verzorging van de droge, schrale en jeukende huid. Het vermindert de droge, ruwe en schilferige huid op handen, ellenbogen, knieën en voeten. Het kalmeert, verzacht en revitaliseert het verouderen van de huid. Gebruik: voor toepassing op het gezicht of lichaam. Geschikt voor dag en nacht.