Herbal Therapy Promopack 3

-39%
40,70
€ 2500Inclusief BTW
  • ID: 106233
  • Product Merk : Herbal Therapy

Herbal Therapy Promopack 3

Ter promotie van het merk Herbal Therapy uit de West Bohemen, bieden wij u dit promotiepakket aan tegen een uitzonderlijke korting.

 

CANNABIS ROSMARINUS Badschuim / 500ml

Romig badschuim met de originele combinatie van hoogwaardige hennepolie en de fascinerende geur van rozemarijn. Hennepolie werkt als een natuurlijk middel dat de inwerking van de reinigende bestanddelen op de huid verzacht. Creëert een rijk, geurend schuim dat de huid mild reinigt en dankzij zijn samenstelling overmatige uitdroging van de huid tegengaat. Toepassing: Giet afhankelijk van de gewenste intensiteit schuim een hoeveelheid van het middel in een stroom warm water en geef u over aan een aangename badervaring.

 

CANNABIS ROSMARINUS Shampoo / 500ml

Milde shampoo met de originele combinatie van hoogwaardige hennepolie en de fascinerende geur van rozemarijn. Hennepolie werkt als een natuurlijk middel dat de inwerking van de reinigende bestanddelen op het haar en de huid verzacht. Ook geschikt voor zeer frequent gebruik. Helpt het haar natuurlijk zacht te houden.

 

CANNABIS Hand Crème / 125ml

Een zachter crème met een hoge kwaliteit hennepzaadolie voor de effectieve verzorging van de droge, schrale en gevoelige huid. Deze crème bevordert de regeneratie en hydratatie van de huid en kalmeert en beschermt tegen de nadelige effecten van het milieu. Gebruik: aanbrengen op droge huid na een bad. Ook geschikt na het zonnen of zwemmen.

 

CANNABIS Zalf / 125ml

Een natuurlijke samenstelling met een hoge kwaliteithennepzaad olie voor een effectieve verzorging van de droge, schrale en jeukende huid. Het vermindert de droge, ruwe en schilferige huid op handen, ellenbogen, knieën en voeten . Het kalmeert,verzacht en revitaliseert het verouderen van de huid. Gebruik: voor toepassing op het gezicht of lichaam. Geschikt voor dag en nacht.

 

HERBAL GEL FORTE/ 200ml

Herbal gel met hennepzaadolie, pepermunt, kastanje extracten, smeerwortel, kamfer en eucalyptus. Perfect voor het masseren van vermoeide spieren en gewrichtspezen. Gebruik: van toepassing op de huid en zacht in masseren op het te behandelen gebiede vergroten het effect. Herhaal zonodig. Niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar.