Herbal Therapy Promopack 4

-44%
44,50
€ 2500Inclusief BTW
  • ID: 106234
  • Product Merk : Herbal Therapy

Herbal Therapy Promopack 4

Ter promotie van het merk Herbal Therapy uit de West Bohemen, bieden wij u dit promotiepakket aan tegen een uitzonderlijke korting.

 

CANNABIS ROSMARINUS Shampoo / 500ml

Milde shampoo met de originele combinatie van hoogwaardige hennepolie en de fascinerende geur van rozemarijn. Hennepolie werkt als een natuurlijk middel dat de inwerking van de reinigende bestanddelen op het haar en de huid verzacht. Ook geschikt voor zeer frequent gebruik. Helpt het haar natuurlijk zacht te houden.

 

CANNABIS ROSMARINUS Douche Gel / 500ml

Dagelijkse douchegel voor lichaam, gezicht en haar met de originele combinatie van hoogwaardige hennepolie en de fascinerende geur van rozemarijn. Hennepolie werkt als een natuurlijk middel dat de inwerking van de reinigende bestanddelen op de huid verzacht.

 

CANNABIS Nacht gezichtscrème / 50ml

Nachtcrème voor alle huidtypes met een hoog gehalte aan natuurlijke hennepolie, vooral bedoeld voor de intensieve verzorging en voeding van de rijpe en vermoeide gezichtshuid. Gaat de vorming van rimpels tegen en bevordert de nachtelijke regeneratie van de huid. Hennepolie helpt de vorming van nieuwe cellen te stimuleren en maakt het huidoppervlak gladder. Iedere avond aanbrengen op de gereinigde gezichtshuid.

 

CANNABIS Crème / 50ml

Deze milde crème bevat koudgeperste hennepolie 50ml. Deze milde crème bevat koudgeperste hennepolie, die deregeneratie, hydratatie en revitalisering van de huid ondersteunt. De crème verzacht en hydrateert de huidwaardoor het zacht aanvoelt. Het beschermt tegen de nadelige effecten van het milieu. Geschikt voor alle huidtypes voor dag en nacht. Gebruik: reinig de huid in de ochtend en avond.

Geschikt voor alle huidtypes.

 

CANNABIS massagesel met pruimenbrandewijn / 600ml

Cannabis massagegel met pruimenbrandewijn. Regenererende massagegel met cannabisolie en een druppel alcohol voor een versterking van het ontspannende gevoel bij massages van rug, gewrichten en spieren. In combinatie met extracten van geneeskrachtige kruiden helpt de gel om de doorbloeding plaatselijk te verhogen en de regeneratie van het lichaam te versnellen.