Abri-flex L3 FSC

€ 3365Inclusief BTW
  • ID: 77604
  • Product Merk : Abena
  • EAN nummer : 5703538245183
  • Inhoud:: 14st

Abri-flex L3 FSC

Abena Abri-flex L3 FSC absorberend broekje. 

Absorberend broekje (eendelig systeem) gemaakt van zachte maximaal ademende materialen. Geschikt voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies. Heupomvang 80-140cm. 

De Abri-Flex absorberende incontinentiebroekjes zijn voorzien van een maximaal ademende AirPlus folie. Deze houdt de urine tegen, maar laat de warme lucht ontsnappen. Hierdoor gaat het incontinentiebroekje bij gebruik niet broeien en is de kans op huidirritatie minimaal. De SAP-korrels (Superabsorberende polymeren) in de absorptiemat zorgen er voor dat de urine snel omgezet wordt in gel. Dit voorkomt lekkages en beschermt de huid. De SAP-korrels neutraliseren de ammoniak die in de urine zit en voorkomen zodoende nare geurtjes. 

De binnenzijde van het Abri-Flex incontinentiebroekje heeft een unieke TopDrylaag. Deze laag zorgt voor een snelle verspreiding van de urine en voelt droog aan. De nieuwe Abri-Flex absorberend onderbroekjes hebben zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde een speciale nonwovenlaag. Hierdoor voelt het broekje superzacht aan. Aan de binnenzijde van de Abri-Flex producten zitten anatomisch gevormde, opstaande en urine-afstotende anti-lekrandjes. Deze zorgen voor extra bescherming tegen lekkage. 

De Abri-Flex absorberende incontinentiebroekjes hebben elastieken van lycra en niet van latex. Hierdoor is de kans op het ontwikkelen van een latexallergie minimaal. De Abri-Flex absorberende broekjes hebben de meeste lycra elastieken in de markt.  Zo blijft het broekje goed op zijn plaats zitten en zakt niet af, ook niet wanneer het product verzadigd is.