Immunia Pro

€ 4270Inclusief BTW
  • ID: 113469
  • Product Merk : Vitamunda
  • EAN nummer : 8720648885570
  • Inhoud:: 90ca

Immunia Pro

TER ONDERSTEUNING VAN HET IMMUUNSYSTEEM*

MONOLAURINE + KNOFLOOK MET TOEGEVOEGD ZINK EN GRAPEFRUITZAAD EXTRACT

Hoge dosering monolaurine, (uit kokosolie)

Met toegevoegd knoflookextract, zink en grapefruitzaad extract

Unieke formule voor de ondersteuning van het immuunsysteem*

Bevat alleen pure ingrediënten zonder toevoegingen

Veganistisch

 

Onze nieuwe formule Immunia Pro bevat niet alleen Monolaurine, uit kokosolie, maar ook knoflookextract, grapefruitzaad extract en zink. Deze formule is speciaal samengesteld voor de ondersteuning van het immuunsysteem.

Monolaurine is een lang vetzuur dat van nature voorkomt in moedermelk en bepaalde plantaardige oliën, zoals kokosolie.

Wetenschappers hebben de afgelopen twee decennia onderzoek gedaan naar de mogelijke toepassingen van monolaurine voor antibacteriële en antivirale activiteit.

Immunia Pro heeft een extra hoge dosering monolaurine, met maar liefst 490 mg monolaurine per capsule. Een pot bevat 90 capsules en is, uitgaande van de aanbevolen dagelijkse dosis van 3 capsules, voldoende voor een maand gebruik. Dit product is een zeer mooie aanvulling op ons huidige assortiment maag- en darmproducten en is uitstekend te gebruiken na een darm detox kuur.

Grapefruitzaad extract is een sterk geconcentreerd extract afkomstig van het vruchtvlees, de geplette zaden en het vlies van de grapefruit. Het is een veel krachtiger extract dat weinig gelijkenis vertoont met grapefruitsap. Het bevat limonoïden en naringenine in veel hogere concentraties dan grapefruitsap. Deze krachtige verbindingen vertonen belangrijke antioxiderende, antibacteriële en antimicrobiële eigenschappen.

Zowel zink als knoflook staan bekend om hun bijdrage aan de normale werking van het immuunsysteem. Zink is een sporenmineraal, wat betekent dat uw lichaam er dagelijks slechts een kleine hoeveelheid van nodig heeft om goed te functioneren. Maar het staat ook bekend als een essentiële voedingsstof. Het is essentieel voor de gezondheid en het welzijn van uw lichaam, maar “essentieel” betekent ook dat uw lichaam zink niet zelf kan produceren, zodat u deze belangrijke voedingsstof via voedsel of voedingssupplementen moet binnenkrijgen.

De dagelijkse zinkbehoefte hangt af van leeftijd en levensfase, maar de meeste volwassenen hebben tussen de 8-11 mg per dag nodig.  Immunia Pro levert 9 mg zink per 3 capsules.

Immunia bevat Knoflookextract met echte stabiele Allicine.  Allicine is het belangrijkste actieve ingrediënt in knoflook, waaraan het zijn immuunsysteem ondersteunende eigenschappen ontleent. Normaal knoflookextract bevat echter zeer weinig allicine.  Allicine moet worden verwerkt uit Knoflookextract en het is een onstabiele verbinding en dus bevatten de meeste knoflooksupplementen geen allicine. Wij hebben voor een ingrediënt gekozen met stabiele allicine erin.

 

Fabrikant Vitamunda Nederland Kerkplein 9 - G 3764 AW Soest

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte  

Ingrediënten

Monolaurine, Grapefruitzaad extract, Allicine (van knoflookextract), Zink (als citraat), Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule).

 

Samenstelling per portie (3 capsules):   %RI
Monolaurine

Grapefruitzaad extract

Allicine (van knoflookextrakt)

Zink (als citraat)

1470 mg

150 mg

9 mg

9 mg

*

*

*

90%

*Nutriënt Referentiewaarden niet vastgesteld
Overige ingrediënten: Hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule)