3-in-1 Wondgel behandeling UAD

€ 1140Inclusief BTW
  • ID: 56979
  • Product Merk : Nestosyl
  • EAN nummer : 8714319929120
  • Inhoud:: 75ml

3-in-1 Wondgel behandeling UAD

Nestosyl 3-in-1 Wondgel behandeling.

Medisch hulpmiddel. 

De Nestosyl 3-in-1 Wondgel is een medisch hulpmiddel dat de wondheling bevordert. De wondgel is een parabeenvrije, hydrocolloïde gel die geschikt is voor de verzorging van lokale, droge of vochtige wonden, zoals oppervlakkige brandwonden schaafwonden, heelkundige wonden en lichte vorm van doorligwonden, indien vastgesteld door de arts

Nestosyl 3-in-1 Wondgel verkoelt en verlicht de pijn, versnelt de wondgenezing en helpt infecties te voorkomen. Nestosyl 3-in-1 Wondgel plakt niet aan pleisters of verband.

Gebruik:
Gesloten wonden: Reinig en ontsmet de plaats van behandeling. Breng de wondgel aan op de wond zonder deze met de pompflacon aan te raken. Breng verband of pleister aan indien nodig.

Open wonden: Reinig en ontsmet de wond. Voorzichtig droogdeppen. Breng een dikke laag (0,5-0,75 cm) aan op de wond. Breng een verband of pleister aan. Vervang dagelijks het verband of de pleisters en breng een nieuwe laag aan.

Brandwonden: Koel de wond onmiddellijk gedurende een twintigtal minuten af onder lauw, stromend water. Deze handeling moet zo vlug mogelijk plaatsvinden omdat het gunstige effect na 30 minuten afneemt en verdwijnt. Om het gevaar van onderkoeling te voorkomen is het advies niet te koud water, vooral wanneer de verbranding een grote oppervlakte bestrijkt. Pas later wanneer de ernst van de brandwond goed is ingeschat, de wondgel toepassen.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. 

Waarschuwing:
Niet geschikt voor tweede- en derdegraads brandwonden. Raadpleeg uw arts. 

Ingrediënten

Zuur colloïdaal carbomeer, carnosine, water, bewaarmiddel: zilvercitraat.