Arnica spier & gewricht

€ 1499Inclusief BTW
  • ID: 62136
  • Product Merk : Lucovitaal
  • EAN nummer : 8713713040981
  • Inhoud:: 100ml

Arnica spier & gewricht

Spier & Gewricht pijnverlichting cooling foam

Medisch hulpmiddel

Spier & Gewricht pijnverlichting cooling foam van Lucovitaal® helpt zwellingen, blauwe plekken, kneuzingen, verstuikingen en bloeduitstortingen te verminderen.

- Bij zwellingen, blauwe plekken, kneuzingen en verstuikingen
- Crackling cooling effect werkt als micro-massage
- Verkoeld en verzacht

Ingredienten
Butane, Propane, Isobutane, Aqua, Alcohol denat., Arnica Montana Flower extract, Propylene Glycol, Methyl PCA, Glycerin, Dimethicone, PPG-8, Ceteth-20, Sodium PCA, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Soy Protein, Bisabolol, Perfume, Hydroxyethylcellulose, Limonene.

Gebruik
De spuitbus goed schudden en ondersteboven houden. Een kleine hoeveelheid op de blessure spuiten en zachtjes inwrijven. Herhaal 2-3 keer per dag per dag.

Waarschuwing
De spuitbus staat onder druk. Bescherm de bus daarom tegen zon en temperaturen boven 50°C. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Niet in vlammen of op gloeiende voorwerpen spuiten. Weghouden van ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in de ogen spuiten, op slijmvliezen of op open wonden spuiten. Bij oogcontact direct grondig en met stromend water uitspoelen. Niet direct op het gezicht spuiten, maar met de hand aanbrengen en inmasseren. Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Alleen gebruiken op een gezonde huid. Het gebruik staken wanneer huidirritatie optreedt.

Fabrikant
PK Benelux / Pharma Care BV
Vluchtoord 17
5406 XP Uden