Razoli 3 in 1 scheerolie

€ 3795Inclusief BTW
  • ID: 34357
  • Product Merk : Aman Prana
  • EAN nummer : 5425013643894
  • Inhoud:: 100ml

Razoli 3 in 1 scheerolie

Aman Prana Razoli 3 in 1 scheerolie voor heren.

De 3 in 1 Scheerolie zorgt ervoor dat het scheren zachter, gladder, sneller en makkelijker verloopt door het creëren van een gladde barrière tussen de huid en het scheermesje. Door de scheerolie is de huid zacht en glad. Het scheermesje kan makkelijker over de huid glijden, waardoor sneetjes of krasjes minder makkelijk voorkomen.

De kokos-, olijf- en rode palmolie in combinatie met de 7 essentiële oliën in de Amanprana Scheerolie zorgen voor een goede verzorging, voeding, bescherming en zachte parfumering van de huid. Ze hydrateren, herstellen, verstevigen en voeden de huid. Ze verzachten en verminderen irritaties. U heeft dus geen scheercrème, scheerzeep of aftershave meer nodig.

Vrij van chemicaliën en conserveringsstoffen en proefdiervrij. Amanprana scheerolie is 100% natuurlijk en 100% biologisch.

Gebruik:
Razoli 3 in 1 inmasseren en scheren. Eerst met de haargroei mee. Vervolgens eventueel tegen de haargroei in. Na de scheerbeurt de olie gebruiken om te voeden en als aftershave. 

Ingrediënten

Extra vierge olijfolie*, zoete amandel olie*, extra vierge kokosolie*, extra vierge rode palmolie*, etherische olie bergamot*, etherische olie zoete sinaasappel*, etherische vetiver olie*, etherische olie cederhout*, etherische sandelhout olie*, etherische olie kardamom*, etherische olie kamille*.
*van biologische landbouw