Magnesium

€ 4300Inclusief BTW
  • ID: 74534
  • Product Merk : Cellcare
  • EAN nummer : 8717729084205
  • Inhoud:: 180tab

Magnesium

CellCare Magnesium mineraalpreparaat. 

Magnesium is belangrijk voor het energiemetabolisme en speelt een rol bij het behouden van soepele en sterke spieren. Verder speelt het een rol bij de botaanmaak, het functioneren van zenuwen, het celdelingsproces en bij het opbouwen van lichaamseiwit. Het draagt bij aan de geestelijke veerkracht, is goed voor de gemoedstoestand, leerprestatie en concentratievermogen. 

CellCare magnesiumtabletten bevatten magnesium in citraatvorm. Deze vorm van magnesium wordt zeer goed opgenomen door het lichaam. Dit betreft een dopingvrij getest voedingssupplement, waardoor het ook geschikt is voor topsporters. 

Samenstelling per tablet:
Magnesium (citraat) 200 mg 53% *RI
*RI = Referentie inname van een gemiddelde volwassene

Allergeneninformatie:
Gegarandeerd vrij van gist, lactose, maïs, soja, gluten, conserveermiddelen, gelatine, dierlijke substanties, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Gebruik:
Dagelijks 1 à 2 tabletten bij een maaltijd met water of sap innemen, tenzij anders geadviseerd door arts of therapeut.

Fabrikant:
Cell Care Philosophy in Supplements
Midden Engweg 43
3882 TS Putten

CellCare kiest waar mogelijk voor biologisch en duurzaam geproduceerde stoffen. Zij stellen een product samen, wat de grootst mogelijke werkzaamheid heeft op het beoogde biochemische systeem of orgaan. De toeleveranciers voldoen aan de strenge GMP en HACCP-norm, welke de voedselveiligheid garandeert. 

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Ingrediënten

Magnesium, vulmiddel (cellulose), bindmiddel (polyethyleenglycol, stearinezuur), antiklontermiddel (magnesiumstearaat), coating (hydroxypropylmethylcellulose (HPMC), titaniumdioxide)