FAUNUS NUTRITION:
EIWITTEN VOOR IEDEREEN!

Faunus Nutrition heeft zich tot doel gesteld om een eiwit shake te creëren, die voor iedereen toegankelijk is. Dus ook voor mensen met dieet voorkeuren en/of voedingsallergieën.

 

FAUNUS NUTRITION:
DE VOORDELEN

Vegan en keto-friendly, biologische certificeringen en de beste kwaliteit, maken dat onze gefermenteerde eiwit shakes, goede ondersteuning bieden aan je gezondheid.

 

FAUNUS NUTRITION:
UNIEKE EIWIT-FERMENTATIE

Faunus Nutrition brengt als eerste een proteïne shake op de markt op basis van gefermenteerde eiwitbronnen. Een intensieve voorbereiding met lab- en receptuur-analyses gingen hier aan vooraf.

 

FAUNUS NATUURGOD:
DE GOD VAN VEE EN LANDBOUW

Faunus is de natuurgod die vruchtbaarheid brengt als beschermer van vee en landbouw. Door de Faunus Nutrition gefermenteerde eiwitten, sluiten we ons aan bij zijn gedachtegoed. 

 

 

FAUNUS NUTRITION:
EIWIT TEKORTEN

Eiwitten zijn belangrijke bouwstenen voor het lichaam en spelen een essentiële rol in alle lichaamsweefsels. Een eiwittekort kan leiden tot verschillende gezondheidsproblemen.

 

FAUNUS NUTRITION:
FAUNUS COACHING TRAJECT

Geen dieet volgen maar krijg door middel van de juiste kennis en handvatten weer grip op jouw gezondheid. Vind de balans die bij jouw leven past volgens het FAUNUS principe.