Milkshake aardbei

€ 3179Inclusief BTW
  • ID: 37664
  • Product Merk : Kineslim
  • EAN nummer : 5420029541479
  • Inhoud:: 400g

Milkshake aardbei

Kineslim Maaltijdbasis Milkshake Chocolate.

Rijk aan proteïnen, arm aan vetten, arm aan suikers, rijk van vezels. Deze lekkere uitgebalanceerde bereiding is de ideale maaltijdbasis voor iedereen die een proteïnerijk voedingsprogramma wil volgen.

Proteine dieeten zijn rijk aan eiwitten en arm aan koolhydraten (sui­kers) en vetten, waardoor het lichaam verplicht wordt haar vetreserves aan te spreken voor de dagelijkse energie­voorziening. Dit leidt tot een zichtbare verandering van de vormen van het lichaam. De grootste verandering vindt plaats bij voorkeur plaats op de zones waar het meeste vet opgehoopt zit, De spiermassa blijft behouden wat een nor­male verbranding ten goede komt. Het resultaat is goed zichtbaar in de spiegel.

Dankzij het een hoogwaardig productieproces en uitgebalanceerde formules garandeert Kineslim u de hoogste kwaliteit volgens het purity+science label. Het geheim zit hem in de juiste proteïnemix HP+ High protein complex (uit melk, soja, ei, alfalfa, erwten) die door hun combinatie optimaal worden opgenomen door het lichaam. Maar ook de hoeveelheid proteïnen is essentieel. Overdosering zorgt voor een slechtere smaak, onderdosering voor een verlies aan doeltreffendheid. Daarom biedt Kineslim u de juiste dosering aan proteïnen voor maximaal resultaat met behoud van de spiermassa.

De Kineslim voordelen:
Proteïnediëten op maat
Zeer eenvoudig in gebruik
Lekker & gevarieerd
Met toegevoegde Vitaminen & Mineralen

Allergeneninformatie:
Bevat melk. Kan sporen bevatten van soja, ei en gluten. 

Voedingswaarde per 100 gram:
Energie 1384 kJ / 331 kCal
Eiwitten 65 gram
Koolhydraten 12,6 gram
Waarvan suikers 11,8 gram
Vetten 1,7 gram
Waarvan verzadigd 0,5 gram
Voedingvezels 2,5 gram
Natrium 0,70 gram

Vitamine A 522 µg 65% *RI
Vitamine E 7,83 mg 65% *RI
Vitamine B1 0,73 mg 65% *RI
Vitamine B2 0,99 mg 70% *RI 
Vitamine B3 10,43 mg 65% *RI 
Vitamine B6 0,91 mg 65% *RI 
Vitamine B12 1,63 µg 65% *RI 
Vitamine B5 3,91 mg 65% *RI 
Vitamine B9 130 µg 65% *RI 
Vitamine C 53,4 mg 65% *RI 
Vitamine B8 32,6 µg 65% *RI 
*RI = Referentie inname van een gemiddelde volwassene 

Gebruik: 
Vul een shaker of beker met 170 ml koud water en voeg er 2 maatlepels (= 1 dosis) poeder bij. Goed mengen tot een gelijkmatige vloeistof. Eventueel 5 tot 10 minu­ten in de koelkast plaatsen.

Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats, buiten het bereik van kinderen. 

Waarschuwing: 
Niet te gebruiken als enige voedingsbron.
Te gebruiken in het kader van een voe­dingsdieet waarbij men voldoende drinkt (2L per dag).
Niet geschikt voor kinderen, opgroeiende jongeren, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, bejaarden of personen met ernstige gezondheids­problemen.
Proteïnerijke kuren niet langdurig volgen zonder professionele begeleiding.

Fabrikant: 
Oce Bio 
Nijverheidstraat 96 
B2160 Wommelgem 
België

Ingrediënten

MELKeiwitten, aroma’s, magere MELKpoeder, voedingszuren: ci­truszuur en malaatzuur, verdikkingsmiddelen: xantaangom en guarzaadmeel, aardbeien (1%), zout, zoetstoffen: kaliumacesulfaam en sucralose, kleurstof: rode bietpoeder, antiklontermiddel: siliciumdioxide [nano], vitaminen (Ascorbinezuur, Nicotinamide, DL-alfa-tocoferol acetaat, Calcium D-pantothenaat, Pyridoxine hy­drochloride, Riboflavine, Thiamine-mononitraat, Retinylacetaat, Foliumzuur, Cyano­cobalamine, Biotine).