MSM 1000 mg + vitamine C

€ 1890Inclusief BTW
 • ID: 109583
 • Product Merk : Vitakruid
 • EAN nummer : 8717438691329
 • Inhoud:: 120tb

MSM 1000 mg + vitamine C

Met > 99,9% zuivere methylsulfonylmethaam.

120 tabletten ovaal

 • Hoogste biologische beschikbaarheid door 34% zwavel
 • Vrij van zware metalen door hoogwaardig distilleringsproces
 • Ten minste 99,9% pure en veilige MSM
 • Toevoeging van vitamine C
 • Gecoate tabletten maskeren vieze smaak van MSM

Hoogste biologische beschikbaarheid door 34% zwavel

Methylsulfonylmethaan, oftewel MSM, is een stof die al eeuwen vertegenwoordigt is in onze zeeën, grond en atmosfeer. De zwavelsoort is onderdeel van de zogenoemde natuurlijke zwavelcyclus, waar al het leven op aarde op een bepaalde manier van afhankelijk is. Het percentage zwavel waaruit het MSM is opgebouwd is dan ook een goede graadmeter om de waarde van het nutriënt te bepalen. Daarom is onze MSM gecomprimeerd uit 34% biobeschikbaar zwavel; de rijkste bron die we kennen!

Vrij van zware metalen door hoogwaardig distilleringsproces

Andere producenten gebruiken vaak de kristallisatie methode, wat een goedkope manier van MSM productie is. Binnen dit proces wordt het MSM opgelost in water en vervolgens gedroogd, waardoor de ziekteverwekkers die water doorgaans rijk is ook in het eindproduct komen. Bij deze soort methylsulfonylmethaan komt normaliter dan ook geen certificaat van analyse waaruit blijkt dat de grondstof vrij is van gist, bacteriën, schimmel en zware metalen. Wij zien er op toe dat onze MSM wordt geproduceerd aan de hand van een hoogwaardig distilleringsproces en komt met een certificaat van analyse dat puurheid garandeert.

Ten minste 99,9% pure en veilige MSM

Het ontbreken van zware metalen en andere oneffenheden maken dat we je naast een pure, ook een veilige methylsulfonylmethaan kunnen leveren. Onze MSM heeft namelijk een puurheidsgarantie van 99,9% en is getest door onafhankelijke laboratoria. Naast de kwaliteitsanalyse van de producent, heeft onze MSM dus nog een extra testmoment waaraan we kunnen ontlenen of de methylsulfonylmethaan aan onze kwalitatieve standaard voldoet.

Toevoeging van vitamine-C

Vitamine C speelt een belangrijke rol voor het immuunsysteem. Zo is aangetoond dat vitamine C de weerstand rondom fysieke inspanning verbetert. Bovendien belangrijk binnen dit supplement; vitamine C is goed voor de collageenaanmaak. Een onoverkoombaar probleem van dit nutriënt echter, we zijn zelf niet in staat de vitamine aan te maken te produceren. Hierdoor zijn we volkomen aangewezen op ons voedingspatroon voor een toereikend vitamine C gehalte. Het nemen van een goed supplement kan dan een welkome aanvulling zijn. We hebben vitamine C bovendien aan ons MSM product toegevoegd, omdat de weerstandsondersteuner helpt het methylsulfonylmethaan op te nemen.

Ingrediënten

MSM (Methylsulfonylmethaan), microcrystalline cellulose (anti-klontermiddel), Vitamine C (ascorbinezuur), stearinezuur (anti-klontermiddel), HPMC (glansmiddel), glycerol (bevochtigingsmiddel).

Dosering

Neem 1 tot 3 tabletten per dag, tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na de maaltijd met een glas water. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Samenstelling per dosering (1 tablet) RI*

MSM (> 99,9% methylsulfonylmethaan) 1000 mg **

Vitamine C (ascorbinezuur) 80 mg, 100%

* Referentie-Inname ** Geen RI vastgesteld

Bevat geen:

GMO, gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Veiligheid

 • Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden.
 • Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren (15-25 °C), tenzij anders geadviseerd op het etiket.
 • Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.
 • De productie en distributie van de Vitakruid producten gaan volgens de strenge HACCP eisen en onder de nog strengere GMP voorwaarden. 
 • Dit product is een voedingssupplement.
 • Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Fabrikant
Vitakruid BV
Jadelaan 61
2132 XX  Hoofddorp