Cranberry-extract

€ 1537Inclusief BTW
  • ID: 70501
  • Product Merk : BioVitaal
  • Inhoud:: 100tab

Cranberry-extract

Combinatie van een hoog geconcentreerd cranberry-extract (25:1) en vitamine C.

Cranberries of veenbessen zijn de rode bessen van laaggroeiende, houtachtige planten (Vaccinium macrocarpon). De meerderheid van deze bessen worden geoogst in september en oktober. Cranberries werden reeds gebruikt door de Noord-Amerikaanse volkeren (lang voordat de eerste kolonisten er neerstreken). 

Cranberries bevatten een relatief hoog gehalte aan zogenaamde proanthocyanidines. Vitamine C is toegevoegd omdat het synergistisch kan werken met het cranberry-extract.

Samenstelling per 2 tabletten:
Cranberry (veenbes)-extract (25:1) 500 mg
Vitamine C (ascorbinezuur) 200 mg 250% *ADH
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Gebruik:
Volwassenen nemen 2 à 3 tabletten per dag, gescheiden van de maaltijden.

Fabrikant:
BioVitaal
Postbus 64
6870 AB Renkum

Sinds 2000 ontwikkelt en produceert BioVitaal zoveel mogelijk in eigen beheer hoogwaardige voedingssupplementen. Daarbij worden steeds recente inzichten en ontwikkelingen in de fysiologie en biochemie gevolgd en toegepast. BioVitaal heeft nu ruim 80 producten in het assortiment, dat gestadig zal worden uitgebreid. Alle BioVitaal producten zijn geproduceerd volgens de HACCP-, GMP- en ISO 22000-normen. 

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Ingrediënten

Cranberry (veenbes)-extract (25:1), Vitamine C (ascorbinezuur).

Hulpstoffen: maltodextrines, microkristallijne cellulose, rijstzetmeel, siliciumdioxide, plantaardig magnesiumstearaat en stearinezuur.