Olijfblad-Complex

€ 2771Inclusief BTW
  • ID: 70492
  • Product Merk : BioVitaal
  • Inhoud:: 100tab

Olijfblad-Complex

Vernieuwde, met OPC uitgebreide formule!

Complex van geconcentreerde, middels spray-drying-techniek verkregen droge extracten (nebulisaten) van olijfblad, de schil en pitten (zaad) van rode druiven, crataegus (meidoorn), solidago (guldenroede) en vitamine C. Deze nebulisaten hebben een hoog gehalte aan (poly-)fenolen en flavonoïden. Het hoogwaardige olijfbladextract in dit BioVitaal-complex heeft een hoog gehalte aan oleuropeïne (> 20%).

Samenstelling per tablet (geconcentreerde extracten/nebulisaten):
Olijfbladextract 12:1, > 20% oleuropeïne 325 mg
Rode-druifextract (schil, 5% resveratrol) 10 mg
OPC (uit druivenpitextract, 95% OPC) 50 mg
Crataegus oxyacantha-extract (Meidoorn) 5:1 50 mg
Solidago virgaurea-extract (Guldenroede) 4:1 25 mg
Vitamine C (ascorbinezuur) 80 mg 100% *ADH
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Gebruik:
Volwassenen nemen 1 à 3 x daags 1 tablet, bij de maaltijd. 

Waarschuwing:
Personen die anti-stollingsgeneesmiddelen gebruiken dienen vóór gebruik eerst een deskundige te raadplegen; met name Meidoorn kan met deze medicijnen een interactie hebben.
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en lactatie.

Fabrikant:
BioVitaal
Postbus 64
6870 AB Renkum

Sinds 2000 ontwikkelt en produceert BioVitaal zoveel mogelijk in eigen beheer hoogwaardige voedingssupplementen. Daarbij worden steeds recente inzichten en ontwikkelingen in de fysiologie en biochemie gevolgd en toegepast. BioVitaal heeft nu ruim 80 producten in het assortiment, dat gestadig zal worden uitgebreid. Alle BioVitaal producten zijn geproduceerd volgens de HACCP-, GMP- en ISO 22000-normen. 

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Ingrediënten

Olijfbladextract 12:1, > 20% oleuropeïne, Rode-druifextract (schil, 5% resveratrol), OPC (uit druivenpitextract, 95% OPC), Crataegus oxyacantha-extract (Meidoorn) 5:1, Solidago virgaurea-extract (Guldenroede) 4:1, Vitamine C (ascorbinezuur).

Vulstoffen: plantaardig magnesiumstearaat en stearinezuur, rijstzetmeel, microkristallijne cellulose, maltodextrines (uit mais, glutenvrij). Antiklontermiddel: siliciumdioxide.

Wat je wil weten

Volwassenen nemen 1 à 3 x daags 1 tablet, bij de maaltijd.