Spectrum Focus

€ 3495Inclusief BTW
  • ID: 70490
  • Product Merk : BioVitaal
  • Inhoud:: 100vc

Spectrum Focus

Omschrijving

Productnummer B075 - Spectrum Focus - 100 Vecaps

Vernieuwde en in prijs verlaagde formule !

Combinatie van het aminozuur acetyl-l-carnitine, de fosfolipide fosfatidylserine en de bioflavonoïden oligomerische proanthocyanidines (OPC, uit druivenpit). Carnitine draagt bij aan de normale mitochondriale energieproductie uit vetten in lichaams- en zenuwcellen. Fosfatidylserine is de meest voorkomende fosfolipide in onze celmembramen, met name in de hersenen en zenuwen.

Ingrediënten per 2 capsules:

Acetyl-L-Carnitine 500 mg
Phosphatidylserine* 150 mg
Druivenpit-extract (95% OPC) 30 mg

 

* Is een product van Enzymotec Ltd. Israel, kan zeer geringe sporen van SOJA bevatten.

Ingrediënten: aminozuur, phospholipide, plantenextract. Vulstoffen: microkristallijne cellulose, rijstzetmeel. Antiklontermiddelen: siliciumdioxide, plantaardig magnesiumstearaat. Capsulewand: hydroxypropylmethylcellulose (HPMC).

Gebruik: 2 x daags 1 capsule vóór de maaltijd. Aanbevolen dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.


Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Ingrediënten

Acetyl-L-Carnitine, Phosphatidylserine, Druivenpit-extract (95% OPC). 

Aminozuur, phospholipide, plantenextract. Vulstoffen: microkristallijne cellulose, rijstzetmeel. Antiklontermiddelen: siliciumdioxide, plantaardig magnesiumstearaat. Capsulewand: HPMC.