Colladeen maximale sterkte

€ 3260Inclusief BTW
  • ID: 31065
  • Product Merk : Lamberts
  • EAN nummer : 5055148406080
  • Inhoud:: 60tb

Colladeen maximale sterkte

Lamberts Colladeen kruidenpreparaat. 

Colladeen is een plantaardig preparaat met een gestandaardiseerde hoge concentratie anthocyanidinen (plant flavonoïden) per tablet (160 mg OPC per tablet) uit extracten van druivenpit en blauwe bosbessen. 

Het bevat ook Vitamine C, welke bijdraagt tot normale collageenvorming voor de normale werking van de bloedvaten, het kraakbeen, de botten en de huid. Verder levert het als antioxidant een bijdrage aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade en helpt beschermen tegen invloeden van vervuiling en zonlicht. 

Samenstelling per tablet: 
Anthocyanidinen (uit extracten van Druivenpit en Blauwe Bosbes) 160 mg
Vitamine C 20 mg 25% *RI 
*RI = Referentie inname van een gemiddelde volwassene

Allergeneninformatie:
Bevat geen tarwe, gluten, gerst, soja, eieren, melk en melkproducten, lactose, noten, sulfieten, selderij, vis, schaaldieren en gist. Geschikt voor vegetariërs. 

Gebruik:
Neem dagelijks 2 tabletten, 1 in de morgen en 1 in de avond, gedurende de eerste twee maanden. Daarna, als onderhoud, 1 tablet per dag of anders zoals aangegeven door een deskundige.

Waarschuwing:
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of lactatieperiode.

Fabrikant: 
Lamberts Healthcare UK

Als u Lamberts producten wordt voorgeschreven, bent u verzekerd dat u een kwaliteitsproduct gebruikt. Elk van deze producten is gemaakt volgens GMP farmaceutische richtlijnen, met alleen de beste grondstoffen.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Ingrediënten

Dicalciumfosfaat, Druivenpit extract, Cellulose, Vitamine C (Ascorbinezuur), Tabletcoating (Hydroxypropyl Methylcellulose, Kleur: Titaandioxide & IJzeroxides, Glycerine), Blauwe Bosbes extract, Siliciumdioxide, Stearinezuur, Crosslinked Cellulosegom, Magnesiumstearaat.