Curculac curcumin

€ 2800Inclusief BTW
  • ID: 54816
  • Product Merk : Orthonat
  • EAN nummer : 5425005540514
  • Inhoud:: 60ca

Curculac curcumin

Kurkuma is in het Oosten bekend sinds de oudheid en wordt al lange jaren door de Indiërs als kruid gebruikt. Ze eten er ongeveer 2 tot 5 g per dag van. Kurkuma geeft voedsel een gele kleur.  Als men het aan het einde van de maaltijd opneemt, is het goed voor de vertering.

De actieve substantie die in kurkuma zit is curcumine: 4 g curcuma longa biedt +/- 200 mg pure curcumine.

De biobeschikbaarheid ervan in het organisme wordt hoger door de aanwezigheid van piperine (zwarte peper).

De sporenvormende lactobacillus is een levend micro-organisme. De meest aanwezige bacteriën in onze darmflora zijn lactobacillen en bifidobacillen. Zij bevorderen de voedselvertering. Ze spelen een belangrijke rol in het darmecosysteem.

Samenstelling :

236 mg droog extract van de kurkuma wortelstok (Curcuma longa L.) bevattende 200,6 mg curcumine, 1 miljard cellen van Lactobacillus sporogenes, 2,1 mg extract van zwarte peper (Piper nigrum L.) bevattende 2 mg piperine.

Gebruik:
1 capsule per dag.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte