R+ Alfa-Liponzuur

€ 3471Inclusief BTW
  • ID: 70464
  • Product Merk : BioVitaal
  • Inhoud:: 100vc

R+ Alfa-Liponzuur

Alfa-liponzuur is een organische zwavelhoudende stof die dienst doet als cofactor van diverse enzymen in de stofwisseling van de mens. Gebruikelijke alfa-liponzuursupplementen bevatten een racemisch mengsel van de r+ en de s- isomeer. De r+ isomeer is echter de natuurlijke vorm (enantiomeer) van alfa-liponzuur. Recentelijk is deze formule uitgebreid met d-biotine.

Samenstelling per Vegicapsule:
R+ Alpha-Liponzuur 100 mg (elementair)
D-Biotine 250 mcg 500% *ADH
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Allergeneninformatie:
Dit product is vrij van gluten, lactose, melkeiwit en dierlijke gelatine.

Gebruik:
Volwassenen nemen 1 à 2 capsules per dag, gescheiden van de maaltijd. Hoger doseringen volgens advies van een deskundige. 

Fabrikant:
BioVitaal
Postbus 64
6870 AB Renkum

Sinds 2000 ontwikkelt en produceert BioVitaal zoveel mogelijk in eigen beheer hoogwaardige voedingssupplementen. Daarbij worden steeds recente inzichten en ontwikkelingen in de fysiologie en biochemie gevolgd en toegepast. BioVitaal heeft nu ruim 80 producten in het assortiment, dat gestadig zal worden uitgebreid. Alle BioVitaal producten zijn geproduceerd volgens de HACCP-, GMP- en ISO 22000-normen. 

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Ingrediënten

R+ Alpha-Liponzuur, D-Biotine. 

Vulstoffen: plantaardig magnesiumstearaat, diglyceride, microkristallijne cellulose. Antiklontermiddel: siliciumdioxide. Capsulewand: HPMC.