Stekker tegen muggen navul

€ 749Inclusief BTW
  • ID: 68804
  • Product Merk : Roxasect
  • EAN nummer : 8711744034849
  • Inhoud:: 1st

Stekker tegen muggen navul

Roxasect Stekker tegen muggen navul

Uitsluitend als gebruk als middel tegen bestrijding van muggen in ruimten bestemd voor het verblijf van mensen. De gebruiksinstructies zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing moeten worden aangehouden.

Het middel is uitsluitend bestemd voor niet-professioneel gebruik.

Gebruiksaanwijzing
Controleer vooraf of het voltage )230V' aanwezig is. Verwijder de draaidop van het flesje en draai het flesje in zijn geheel in de stekker totdat het flesje vast zit. Plaats de stekker in het stopcontact. De stekker kan, indien gewenst, 90 graden gedraaid worden. De rode schakelaar dient zich echter altijd aan de bovenkant te bevinden. De stekker moet met de schakelaar aan- en uitgezet worden. Overdag de stekker uitzetten. De stekker niet met natte handen of metalen voorwerken aanraken en niet bedekken met een natte doek of ander materiaal. De stekker werkt in een ruimte van ongeveer 30m2. Niet gebruiken in slaapkamer van kinderen jonger dan 2 jaar.

Belangrijk
Rondom de stekker altijd 50cm vrijhouden en als afstand tot het plafond minimaal 1 meter aanhouden. Het flesje ten alle tijden rechtop gebruiken en rechtop bewaren. Wanneer de stekker voor langere tijd niet gebruikt wordt, verdient het aanbevoleing de flesje te voorzien van de afsluitdop en in het donker te bewaren.