stress b complex forte Orthica

€ 4495Inclusief BTW
 • ID: 119910
 • Product Merk : Orthica
 • EAN nummer : 8714439533597
 • Inhoud:: 90tb

stress b complex forte Orthica

Hoog gedoseerd B-complex (1) met vitamine C voor het zenuwstelsel

Stress B-complex Forte bevat een combinatie van alle B-vitaminen. Dit supplement bevat vitamine B5 en foliumzuur dat ondersteuning biedt in stress situaties en spannende tijden. Met actieve B6 en vitamine B1, B2, B5, B12 en foliumzuur (B11). Bevat tevens choline, kalium, valeriaan, en als extra 500 mg vitamine C. Adviesleeftijd is 18+.

 • Helpt bij vermoeidheid (2)
 • Voor geheugen, concentratievermogen en gemoedstoestand (3)
 • Draagt bij aan de weerstand tegen stress (4)
 • Met gestandaardiseerd valeriaanextract

Hooggedoseerd B-complex¹ supplement.

Ondersteunt je weerstand tegen stress (4)

Iedereen kan soms stress ervaren. Denk je een extraatje te kunnen gebruiken? Af en toe kan het druk zijn op je werk, met je gezin, door veel sporten of zwaar lichamelijk of geestelijk inspannend werk te verrichten. Dit kan niet alleen een uitdaging voor jou zijn, maar ook voor je lichaam. Soms kan het ook zijn dat je niet altijd gezond en gevarieerd eet. Ondersteuning in de vorm van ons supplement Stress B-complex Forte als een aanvulling op je voeding, kan dan een optie zijn.

Gecombineerde formule met alle B-vitaminen

Stress B-complex Forte bevat alle B-vitaminen (1) in een hogere dosering dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Bijvoorbeeld B1, B2, B5 en foliumzuur. Dit product bevat van vitamine B6 de actieve vorm, ook wel genoemd: organisch gebonden. Bevat naast B-complex ook gestandaardiseerd valeriaanextract, choline, kalium en als extra 500 mg vitamine C.

Ondersteunt ook bij vermoeidheid, concentratie en gemoedstoestand

Stress B-complex Forte bevat alle B-vitaminen (B1, B2, B3 B5, B8 en B12) die betrokken zijn bij het helpen vrijmaken van energie uit voeding. Vitamine B2, B3, B5, B6, foliumzuur en vitamine B12 helpen moeheid en vermoeidheid verminderen. Foliumzuur draagt bij aan je weerstand tegen stress. Vitamine B1, B3, B6, B12 en biotine ondersteunen je concentratievermogen en je gemoedstoestand. Vitamine C bevordert je weerstand tijdens en na fysieke inspanning. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 200 mg vitamine C naast de aanbevolen dagelijkse inname van vitamine C. Daarbij verhoogt vitamine C de ijzeropname en draagt vitamine C bij aan een heldere geest. Tot slot ondersteunt choline de reinigende werking van de lever.

Ons Stress B-complex Forte supplement: ontwikkeld vanuit wetenschappelijke visie

Ons team van specialisten is dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten, die ontwikkeld worden vanuit wetenschappelijke inzichten, en eventueel te combineren zijn met andere voedingssupplementen. Vraag bijvoorbeeld aan adviseurs in een van de vele fysieke Orthica-verkooppunten hoe dit exact geldt voor onze Stress B-complex Forte tabletten.

(1) B1, B2, B3, B5, B6, B7, B8 , B11 en B12

(2) Vitamine B2, B3, B5, B6, foliumzuur en vitamine B12

(3) Vitamine B1, B3, B6, B12 en biotine

(4) Foliumzuur

Fabrikant
Orthica
Wormerweg 1
1311 XA  Almere

 

Ingrediënten

vitaminen, vulstof (microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose), kaliumcitraat, maltodextrine, cholinebitartraat, inositol, Valeriana officinalisextract, antiklontermiddel (siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat), paba, glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine), verstevigingsmiddel (acaciagom).

Speciale wensen

Veganistisch

Eén tablet bevat:

Vitaminen
vitamine C (ascorbinezuur) 500 mg
vitamine B1 (thiaminemononitraat)1 30 mg
vitamine B2 (riboflavine)1 30 mg
niacinamide (vitamine B3)1 150 mg
pantotheenzuur (calcium-D-pantothenaat) (vitamine B5) 200 mg
vitamine B6 (pyridoxiaal-5-fosfaat)1 10 mg
foliumzuur (vitamine B11) 400 mcg
vitamine B12 (cyanocobalamine)1 50 mcg
biotine1 150 mcg
cholinebitartraat 100 mg
inositol 100 mg
PABA (para-aminobenzoëzuur) 30 mg
   
Mineralen (elementaire hoeveelheid)
kalium (-citraat) 50 mg
   
Kruiden - planten (bestanddelen)
Valeriana officinaliswortelextract (4:1) (0,2 % valeriaanzuren)            63 mg


Bevat geen

Gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers.

Adviesleeftijd

18+

Gebruik

De aanbevolen dosering is 1 tablet Stress B-complex Forte per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Natuurlijke ingrediënten kunnen zorgen voor variatie in kleur.

Belangrijke informatie

​Orthica producten worden naar de laatste wetenschappelijke inzichten ontwikkeld en voldoen aan strenge kwaliteits- en zuiverheidseisen.

 • Dit product is een voedingssupplement.
 • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
 • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.