5-HTP 100 mg

€ 3495Inclusief BTW
  • ID: 70107
  • Product Merk : Vitals
  • EAN nummer : 8716717002856
  • Inhoud:: 60vc

5-HTP 100 mg

Vitals 5-HTP 100 mg aminozuurpreparaat. 

Het aminozuur L-5-hydroxytryptofaan (5-HTP), gewonnen uit de zaden van de Afrikaanse plant Griffonia simplicifolia, is de directe voorloperstof van serotonine en melatonine.

Samenstelling per vegetarische capsule:
Griffonia simplicifolia-extract 400 mg
Waarvan L-5-hydroxytryptofaan (5-HTP) 100 mg  

Allergeneninformatie:
Vrij van gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten en vrij van GMO.

Gebruik: 
Als voedingssupplement voor volwassenen, 1-2 capsules per dag bij een maaltijd of tussen de maaltijden door of voor het slapen gaan met ruim water innemen of zoals geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dosering. 

Waarschuwing: 
Niet gebruiken in combinatie met medicijnen die de hersenstofwisseling beïnvloeden, zoals antidepressiva en kalmerende middelen.
Gebruik 5-HTP niet tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding, bij Downsyndroom, sclerodermie, nier- en leveraandoeningen. 

Fabrikant: 
Vitals Voedingssupplementen
Pieter Lieftinckweg 29
1505 HX Zaandam

Vitals levert specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen. Vanuit hun zelfstandige en onafhankelijke positie zijn zij in staat om grondstoffen en leveranciers te selecteren die aan hun strenge normen voldoen.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Ingrediënten

Griffonia simplicifolia-extract, antiklontermiddel (rijstconcentraat), vegetarische capsule (pullulan (uit gefermenteerd cassave-zetmeel)), vulstof (rijstextract).