Vitamine C essentials

€ 2250Inclusief BTW
  • ID: 74498
  • Product Merk : Cellcare
  • EAN nummer : 8717729084175
  • Inhoud:: 90vc

Vitamine C essentials

CellCare Vitamin C Essentials vitaminepreparaat. 

Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem en is goed voor de concentratie, het geheugen, leerprestatie en de gemoedstoestand. Daarnaast levert vitamine C een bijdrage als antioxidant en helpt het lichaamscellen te beschermen tegen oxidatieve schade. Ook is vitamine C belangrijk voor de bloedvaten, de huid, het kraakbeen en draagt het bij tot de normale collegeenvorming voor de normale werking van het tandvlees. Verder bevordert het de energiestofwisseling en draagt het bij aan het verminderen van vermoeidheid en moeheid.

Vitamin C Essentials bevat 5 verschillende vormen van vitamine C in één capsule. Calcium- en magnesium ascorbaat zijn ontzuurde vormen van vitamine C en daardoor minder prikkelend voor de maag. Het Acerola extract is rijk aan vitamine C en bioflavonoïden. Ascorbyl palmitaat is een vitamine C vorm, die zowel wateroplosbaar als vet oplosbaar is. Ascorbinezuur is de zure vorm van vitamine C.

Samenstelling per vegetarische capsule:
Vitamine C (calciumascorbaat, magnesiumascorbaat, ascorbinezuur, ascorbylpalmitaat, Acerola extract) 820 mg 1025% *RI
Magnesium (ascorbaat) 10 mg 3% *RI
Calcium (ascorbaat) 27 mg 4% *RI
*RI = Referentie inname van een gemiddelde volwassene 

Allergeneninformatie:
Vrij van gist, lactose, maïs, soja, gluten, conserveermiddelen, gelatine, dierlijke substanties, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Gebruik:
Dagelijks 1 tot 3 capsule(s) bij een maaltijd met water of sap innemen, tenzij anders geadviseerd door arts of therapeut.

Fabrikant:
Cell Care Philosophy in Supplements
Midden Engweg 43
3882 TS Putten

CellCare kiest waar mogelijk voor biologisch en duurzaam geproduceerde stoffen. Zij stellen een product samen, wat de grootst mogelijke werkzaamheid heeft op het beoogde biochemische systeem of orgaan. De toeleveranciers voldoen aan de strenge GMP en HACCP-norm, welke de voedselveiligheid garandeert. 

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Ingrediënten

Vitamine C, capsule (hydroxypropylmethylcellulose (HPMC)), Acerola extract, mineralen, antiklontermiddel (siliciumdioxide).