"Het darmstelsel is een compleet ecosysteem vergelijkbaar aan een regenwoud of koraalrif: alles hangt met elkaar samen en als er een disbalans is, heeft dat effect op het geheel."

 

 

"Onder vage klachten liggen meestal chronische laaggradige ontstekingen."

 

LABSOLUTE:
DE ESSENTIAL TEST

Hoe zou je leven eruit zien zonder darmklachten, de extra kilo’s, gebrek aan energie, lage weerstand, onrustige huid, slaap-problemen, moodswings, hormoongedoe en steeds maar dat opgejaagde gevoel? Wat denk je dat je lichaam jou wil vertellen?

 

 

 

LABSOLUTE:
JE PERSOONLIJKE RAPPORT

Onze klanten vullen voor en na de Essential Test twee online vragenlijsten over hun gezondheid in. De resultaten van de Essential Test staan in je 'Persoonlijk Rapport' en is je leidraad om de weg naar herstel of verbetering in te slaan. 

LABSOLUTE:
QUICK SCAN VAN JE DARMEN

Waar komen je buikklachten vandaan?

Vaak realiseer je jezelf niet dat je bepaalde klachten hebt, omdat ze er nu eenmaal zijn. Je leeft ermee, misschien google je ze weleens, of je weet gewoon niet beter?

Met de gratis quick scan test van je darmen krijg je inzicht in hoe het nu met je darmgezondheid is, waar je klachten mee te maken kunnen hebben en wat je eraan kunt doen.

Misschien heb je er al wel van alles aan proberen te doen, of heb je daar de tijd nog niet voor genomen. Tijd om de balans op te maken. Klik hieronder voor de gratis quick scan van je darmen. 

LABSOLUTE:
BOEK EEN GRATIS CONSULT

Indien je jezelf herkend onder de volgende vragen, dan is een gratis consult zeker aan te raden:

  • heb je alles al geprobeerd, klaar met symptoom-bestrijding; en
  • wil je duidelijke richtlijnen waar je aan kunt werken?;
  • heb je al een diagnose en vraag je jezelf af of een test voor jou zin heeft?;
  • wil je weten of de Essential Test voor jouw specifieke situatie geschikt is?

Boek een gratis 20 minuten consult in onze agenda om met elkaar te overleggen wat bij jouw gezondheidsvragen het beste past.

We geven je altijd een 100% eerlijk advies, ook als we je niet kunnen helpen.