Retouren en garantie

Retourneren:

Er kunnen uiteraard redenen zijn om een artikel van Nutri-Super.nl terug te sturen. U heeft het recht om artikelen zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen te retourneren. Echter, het te retourneren product dient uiterlijk op de 14e dag door ons te worden ontvangen. Het herroepingsrecht gaat in op de dag na aflevering. Uitgesloten van recht op retour zijn geopende hygiene artikelen. Hieronder vallen:

- Onderkleding
- Erotische artikelen
- Scheermesjes
- Hygienisch verband
- Tampons

De directe kosten voor de retourzending dient u zelf te betalen. De kosten voor de verzending naar u toe zijn voor rekening van Nutri-Super.nl. Wij streven naar een snelle terugbetaling. Wij zullen binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen de eventuele terugbetaling doen.

Verkeerd product ontvangen?

Ook al doen wij ons uiterste best om de juiste producten te versturen, er bestaat altijd een kleine kans dat er iets misgaat. Mocht u een onjuist product ontvangen dan vragen wij u om deze ongeopend, ongebruikt en onbeschadigd terug te sturen naar Nutri-Super.nl. De directe kosten voor de retourzending in het geval dat wij een verkeerd artikel hebben verstuurd zijn voor Nutri-Super.nl. De kosten voor de verzending naar u toe zijn ook voor rekening van ons.

Wat te doen in het geval van retourneren:

1. Retourformulier
Wij vragen u allereerst om onderstaande retourformulier in te vullen. Dit formulier kunt u meesturen met het pakket met de te retourneren artikelen.

Retourformulier (mee te sturen met het pakket) 

2. info@nutri-super.nl
Stuur een bericht aan onze klantenservice en benoem daarbij de producten die u wilt retourneren naar
info@nutri-super.nl inclusief uw rekeningnummer en de ter naam stelling van uw rekening.
U ontvangt van ons de informatie met de gegevens voor het versturen van uw retourzending.

3. Bericht ontvangst retourzending
Wij sturen u een bericht als uw retourzending door ons is ontvangen. Normaal gesproken zal dat via e-mail gebeuren.

4. Omruilen/ retour aankoopbedrag
Wij ruilen het pakket om en versturen deze of storten het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen het bedrag op uw rekening.