Verzend informatie

Verzendkosten Nederland:

Niemand verstuurt helaas gratis, verzendkosten moeten op een één of andere manier ten alle tijden betaald worden aan vrachtvervoerders zoals DHL, TNT en Post NL. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door in hun verkoopprijs van producten, en of belasten deze door op een andere wijze. Wij kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee zeggen en doen alsof wij geen verzendkosten rekenen en gratis aan u leveren, zoals nu hedendaags gebeurt bij de meeste webwinkels.

Dit vinden wij echter oneerlijk en misleidend omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen eigenlijk dus benadeeld worden doordat er aan hen dus dubbele verzendkosten worden berekend.

De webwinkels die dus geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het door heeft op de 'geen/gratis verzendkosten' Wij houden deze kosten liever transparant en communiceren open en eerlijk over deze altijd gemaakte en door vrachtvervoerders doorbelaste kosten!

Wat zijn deze kosten? 

In Nederland rekenen wij over een order waarde boven de EUR. 75 geen verzendkosten. Dan nemen wij deze kosten die gemaakt worden op ons. Tot en met EUR. 74.99 berekenen wij EUR. 7,25 aan handling- en verzendkosten.

Op werkdagen voor 21.00 besteld - zelfde dag verstuurd
In het weekend voor zondag 20.00 besteld - zelfde dag verstuurd

Let op: de producten van BioVitaal, Theramedix Bio Set, Vegetology en CureSupport worden vanaf een andere locatie verstuurd. Op werkdagen voor 14.00 besteld is dezelfde dag verstuurd, in het weekend besteld is op maandag verzonden. 

 

Verzendkosten België:

Voor zendingen die naar België verzonden worden, berekenen wij te allen tijde EUR. 13 per order aan handling- en verzendkosten. 

Op werkdagen voor 21.00 besteld - zelfde dag verstuurd
In het weekend voor zondag 20.00 besteld - zelfde dag verstuurd

Let op: de producten van BioVitaal, Theramedix Bio Set, Vegetology en CureSupport worden vanaf een andere locatie verstuurd. Op werkdagen voor 14.00 besteld is dezelfde dag verstuurd, in het weekend besteld is op maandag verzonden. 

 

Traceer uw bestelling (track and trace)

Nadat wij uw product hebben verstuurd, versturen wij eveneens een Track and Trace code. Met deze track and trace code kunt u het verloop van uw bestelling volgen. Zo weet u precies waar uw pakket zich bevindt en wanneer deze ongeveer is te verwachten. Deze track and trace code ontvangt u als een link in een e-mail bericht. Door hier op te drukken komt u automatisch terecht op de pagina van PostNL waar de bestelling gevolgd kan worden. Heeft u uw pakketcode bij de hand, dan kunt u deze hier invullen:

https://jouw.postnl.nl/#!/track-en-trace/zoeken

Indien u niet aanwezig bent op het verzendadres, dan zal de bezorger nog een tweede afleverpoging doen. Mocht u dan ook niet aanwezig zijn, dan wordt het pakket naar een afhaalpunt gebracht. Na enige tijd bij het afleverpunt, zal de zending weer terug gestuurd worden. 

 

Meerdere pakketten mogelijk

Om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, kan het gebeuren dat uw bestellingen in meerdere pakketten wordt verstuurd. U betaalt hier geen extra verzendkosten over.