VITAMUNDA DARMDETOX

De Darm Detox intensieve darmreinigingskuur reinigt uw darmen op een comfortabele wijze: met maaltijd vervangende shakes.

VITAMUNDA

Vitamunda brengt hoogwaardige supplementen op de markt die zorgen dat het lichaam zo optimaal mogelijk functioneert. Alleen de beste producten komen na uitgebreide research in het assortiment.

Met een team van therapeuten met verschillende disciplines; voedingstherapie, colonhydrotherapie, bio- resonantietherapie en natuurgeneeskunde, beschikt Vitamunda over veel kennis.

Men legt de lat hoog. Dat uit zich bij kwaliteit en innovatie, persoonlijke service maar ook bij het beperken van Co2 uitstoot in alle productie- en bedrijfsprocessen.

VITAMUNDA LipoCellTech™

De methode die LipoCellTech™ gebruikt bootst de natuur na. Er worden tijdens het gehele gepatenteerde productieproces alleen natuurlijke producten gebruikt.

VITAMUNDA PREBIOTICA

Prebiotica – de voedingsbodem voor gezonde darmbacteriën. Zorgt ervoor om de in de darm aanwezige goede bacteriën te voeden.

 

VITAMUNDA FULVIC

Clean Fulvic – gezuiverd water met fulvinezuur Samengesteld door bodembacteriën. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

 

VITAMUNDA DARMHERSTEL

Het Maagdarmprogramma bestaat uit de producten Repaira, Superbiotica, Digesta en Enzyma Pro.