Welkom op de Nutri-Super Voordeelpagina !

Wat fijn dat we je mogen uitleggen hoe je behandelingen, producten en overnachtingen gratis kunt ontvangen.  

Nutri-Super is niet een onpersoonlijke online drogisterij maar een gespecialiseerde organisatie voor je totale gezondheid.

We bieden vanuit onze Nutri-Super accommodaties in het buitenland bijzondere behandelingen voor ontspanning, herstel of het bijhouden van je gezondheid. Maar je kunt er met familie en/of vrienden natuurlijk ook lekker op vakantie gaan!

In onze gespecialiseerde praktijk in Amsterdam kun je terecht voor detox-adviezen en -behandelingen maar ook voor het te lijf gaan of beter kunnen beheersen van (chronische) pijnen.

Dezelfde aankopen maar dan mèt overnachtingen, producten en/of behandelingen erbij !

Persoonlijke hygiëne producten, voeding en supplementen hebben we allemaal nodig. Koop je die bij ons, dan hebben we je een meerwaarde te bieden die je nooit meer gaat vergeten!

Naast een standaard korting op onze artikelen, kun je zelf of in groepsverband overnachtingen, behandelingen of producten gratis ontvangen door te voldoen aan het minimum actiebedrag. 

Het is eenvoudig om in aanmerking te komen voor de gratis mogelijkheid naar keuze. Zodra het bedrag van je aanko(o)p(en) minimaal overeenkomt met de actieprijsvoorwaarde, dan stuur je de Nutri-Super factu(u)r(en) aan info[@]nutri-super.com. Wij bevestigen je keuze uiterlijk de volgende dag!    

Nutri-Super Limassol, Cyprus

 

Je kunt al een gratis nacht verblijven bij Nutri-Super aankopen vanaf Eur 420,--. Door vrienden en familie ook bij ons te laten kopen, is een ontspannen week zo bij elkaar verzamelt. 

De Nutri-Super appartementen zijn gelegen aan een van Europa's prachtige Blue Flag stranden. Je verblijft in een 2 of 4 persoonsappartement met uitzicht op zee. Op 30 meter afstand lig je in het heerlijke zwembad of sla je een balletje op de tennisbaan.

 

 

Nutri-Super Colonic Detox

 

Colon Hydrotherapie, oftewel een Hoge Darmspoeling is een zachte, veilige en effectieve methode waarbij het lichaam zich kan ontdoen van afvalstoffen en toxinen. 

Bij Nutri-Super aankopen vanaf Eur 200,-- kun je een gratis Colon Hydrotherapiebehandeling ontvangen bij Nutri-Super Detox in Amsterdam. Klanten maken graag gebruik van deze mogelijkheid in combinatie met de aankoop van een Medivere Gezondheidcheck Darm

 

Nutri-Super West Bohemen

 

Ontvang een gratis Nutri-Super villa overnachting bij besteding van Eur 650,--. Je kunt dat ook samen doen met andere mensen zodat een heerlijk verblijf snel geregeld kan zijn. 

Stuur je voornemen om hier aan deel te nemen even aan arno@nutri-super.com zodat we de reservering alvast kunnen inplannen om ook je verblijf te kunnen garanderen. In samenwerking met het Nutri-Super Spa team ter plekke kunnen we alles voor je verzorgen. 

 

 

Cannabellum Producten

 

De Cannabellum producten vinden hun oorsprong in de West Bohemen van centraal Europa. Bij een aankoopbedrag van Eur 110,-- sturen we je graag een product naar keuze toe. 

 

 

Nutri-Super Green Juices

 

We leveren graag 2 x 500 ml biologische green juices vers en 'slow' geperst bij je thuis of op kantoor. In de regio Groot Amsterdam en bij een besteding van EUR 135,--.  

 

 

Nutri-Super Pijntherapie

 

Je licht opsteken bij ervaringsdeskundigen die de klappen van de pijnzweep kennen. Bij een aankoopbedrag van Eur 150,-- helpen we je graag in een 2 uur durende intake en behandeling.