Verkoopvoorwaarden

Nutri-Super BV
KVK nummer: 60233605
 
Prijzen:

Alle prijzen op de website van Nutri-Super.nl zijn inclusief 9 of 21% BTW. Alleen artikelen die op voorraad zijn hebben een definitieve prijs en kunnen meteen worden afgerekend. Andere artikelen hebben een indicatieve prijs.
 

Betalen:

Wij accepteren betalingen op de volgende manieren:

Ideal (direct via uw bank)
Mister Cash
Paypal (verschillende creditcards en Paypal zelf)

Al het betalingsverkeer van Nutri-Super.nl is beveiligd en betrouwbaar.

Alle goederen blijven het exclusieve eigendom van Nutri-Super.nl totdat volledige betaling heeft plaatsgevonden.
 

Leveringen binnen Nederland:

Alle goederen besteld bij Nutri-Super.nl worden binnen Nederland verstuurd via PostNL. Wij behouden ons het recht voor om in uitzonderlijke gevallen een alternatief te kiezen. Om een PostNL pakket te traceren, hoeft u alleen het tracking-nummer bij de hand te hebben. Deze sturen wij u toe op het moment dat de bestelling wordt verstuurd.
 
Als u betaalt via Ideal, Mister Cash of Paypal kunnen wij, indien een bestelling voorradig is en voor 21 uur besteld op werkdagen, dezelfde dag nog versturen (m.u.v. BioVitaal, Uitgeverij Scholte, Uitgeverij Gottswaal, Theramedix Bio Set, Vegetology, CureSupport en Iva Natura). Dat betekent dat u in de meeste gevallen de volgende werkdag de bestelling in huis heeft. In het geval dat de bestelling niet compleet voorradig is, zullen wij wachten totdat de verschillende artikelen binnen zijn en dan uw bestelling versturen. Wij kunnen in aparte gevallen met klanten afspreken dat wij een bestelling in 2 delen versturen zonder daarvoor extra transportkosten voor te berekenen.
 
 
Leveringen naar België:

Alle goederen besteld bij Nutri-Super.nl worden naar België verstuurd via PostNL. Wij behouden ons het recht voor om in uitzonderlijke gevallen een alternatief te kiezen. Om een PostNL pakket te traceren, hoeft u alleen het tracking-nummer bij de hand te hebben. Deze sturen wij u toe op het moment dat de bestelling wordt verstuurd.

Als u betaalt via Ideal, Mister Cash of Paypal kunnen wij, indien een bestelling voorradig is en voor 20 uur besteld, dezelfde dag nog versturen (m.u.v. BioVitaal, Uitgeverij Scholte, Uitgeverij Gottswaal, Theramedix Bio Set, Vegetology, CureSupport en Iva Natura). In het geval dat de bestelling niet compleet voorradig is, zullen wij wachten totdat de verschillende artikelen binnen zijn en dan uw bestelling versturen. Wij kunnen in aparte gevallen met klanten afspreken dat wij een bestelling in 2 delen versturen zonder daarvoor extra transportkosten voor te berekenen.

Opmerking: bestellingen uit België worden vaak binnen 48 uur afgeleverd.
 

Retouren & omruilen:

Binnen 14 dagen na ontvangst van uw zending nemen wij goederen terug mits het item ongebruikt terug in de originele verpakking zit met labels van de fabrikant er nog steeds aan gehecht. Speciaal bestelde artikelen kunnen niet worden geretourneerd tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen tussen ons en de klant. Het kan zijn dat we handling kosten in rekening brengen. Alle kosten inzake het terugsturen van goederen naar ons zijn op kosten van de klant, dit is inclusief de kosten van het terug zenden van de artikelen.

In het geval van retouren dient u de goederen terug te sturen naar:

Nutri-Super BV
Prof. W.H. Keesomlaan 12
1183 DJ  Amstelveen
Nederland
Tel: +31(0)20 337 81 40
Email: info@nutri-super.nl

Wij raden u aan om terug te sturen per aangetekende post. Nutri-Super.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de kosten van de terugkeer of verloren pakjes. Als alternatief kunt u de goederen, samen met uw factuur in de Nutri-Super.nl winkel inleveren waar onze medewerkers u graag assisteren bij het ruilen van uw artikel of teruggave van uw geld.

Houdt u er rekening mee dat wij voor teruggestuurde goederen geen restitutie van de prijs van de verzendkosten betalen.
 
 
Beschadigde of defecte artikelen:

Aanmelding van alle garantieclaims moeten onmiddellijk geschieden per telefoon of e-mail en schriftelijk worden bevestigd zodra een gebrek wordt ontdekt. Eventuele aanspraken van derden kunnen alleen worden voldaan met voorafgaande schriftelijke toestemming van onszelf en moeten dienovereenkomstig worden aangepakt.?

Beschadigde of defecte goederen moeten worden teruggestuurd naar ons voor een terugbetaling of vervanging mogelijk kan worden gemaakt.


Garantie:

Alle geleverde goederen worden gegarandeerd in overeenstemming met de fabrikanten / re-fabrikanten specificatie of garantie.
 
 
Klachten:

In het geval dat u een klacht of probleem heeft inzake onze service of producten die wij aanbieden, kunt u ons telefonisch bereiken op +31(0)20 337 81 40 of informeer ons via e-mail op info@nutri-super.nl. Wij nemen alle klachten uiterst serieus en we zullen proberen om eventuele problemen snel en effectief te verhelpen. We zijn altijd blij met feedback van onze klanten en zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze service te verbeteren.
 
 
Trade Descriptions Act:

Terwijl alle inspanningen worden gedaan om een nauwkeurige beschrijving en afbeelding van elk product te geven moeten deze worden gebruikt als een leidraad. Als u een verdere verduidelijking wilt, stuur ons dan een e-mail of bel ons. Elke zorgvuldigheid is genomen om ervoor te zorgen dat de beschrijvingen en specificaties van onze producten op deze website correct zijn. Hoewel de kleurweergave zeer nauw luistert, kan een lichte variatie tussen de foto's en de reële goederen optreden.