Betaalmogelijkheden

iDEAL

Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u al telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Kenmerken:

- Wanneer u bestelt op een werkdag voor 21.00, dan wordt uw bestelling de volgende dag op het afleveradres geleverd; 
- U rekent snel en eenvoudig af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank.

Creditcard

U kunt uw bestelling ook betalen per creditcard (Mastercard/Eurocard en Visa), alleen gaat dit wel via Paypal. Nutri-Super berekent voor een creditcard betaling 3,47% transactiekosten, naast de kosten die uw creditcardmaatschappij aan u berekent. Betalingen met creditcards gaan net als bij de andere betaalmethoden via een secure server. Dit houdt in dat uw creditcardgegevens versleuteld verzonden worden. De gegevens zijn dusdanig gecodeerd dat het voor derden onmogelijk is deze te ontcijferen tijdens het transport. Uw creditcardgegevens, zoals het nummer en de vervaldatum, worden uiteraard niet door ons opgeslagen.

Kenmerken:

- Wanneer u bestelt op een werkdag voor 21.00 dan wordt uw bestelling de volgende dag op het afleveradres geleverd;
- Indien u via PayPal betaalt met uw Mastercard/Eurocard en Visa berekent Nutri-Super 3,47% transactiekosten.

Via Bancontact/Mister Cash (alleen Belgie)

Via Bancontact/Mister Cash betaalt u veilig en snel online. Kies deze betaalmethode, vul uw kaartnummer en vervaldatum in en u wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid. Hier wordt gevraagd het bedrag te controleren en om aan te melden via de online beveiligingsmodule die u van uw bank hebt ontvangen.

Let op dat u aan de volgende voorwaarden voldoet:

- Uw bank ondersteunt de dienst. Momenteel wordt online betalen met uw BC/MC-kaart ondersteunt door in ieder geval Fintro, Fortis, ING, Dexia, CBC, KBC, AXA en VDK Spaarbank
- U beschikt over een identificatiemiddel Bancontact/Mister Cash-betalingen op internet worden beschermd door de beveiligde dienstverlening Web Banking. Neem contact op met uw bank indien u nog niet over Web Banking beschikt
- U kent uw kaartnummer en vervaldatum. Om met uw betaalkaart op internet te kunnen betalen, moet u uw kaartnummer en vervaldatum kennen. Deze info wordt nog niet standaard vermeld op alle kaarten, maar u kunt ze online opvragen op de website van uw bank: AXA, CBC, Dexia, Fortis, ING, KBC, VDK.

Kenmerken:

Wanneer u bestelt op een werkdag voor 21.00, dan wordt uw bestelling dezelfde dag verstuurd;
U rekent snel en eenvoudig af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank.