Ashwagandha Biologisch

€ 2406Inclusief BTW
  • ID: 74021
  • Product Merk : Vitals
  • EAN nummer : 8716717002993
  • Inhoud:: 60vcap

Ashwagandha Biologisch

Vitals Ashwagandha Biologisch kruidenpreparaat.

Extract uit de wortel van biologisch geteelde ashwagandha. Het KSM-66® breed spectrum-extract gestandaardiseerd op 5% withanolides. 

Voor KSM-66 wordt gebruikgemaakt van een speciaal ontwikkelde extractiemethode (zonder toxische of milieubelastende oplosmiddelen). KSM-66® is een geregistreerd handelsmerk van Ixoreal Biomed Inc. 

Samenstelling per 2 vegetarische capsules:  
Ashwagandha-extract (biologisch, KSM-66®) 600 mg
Waarvan withanolides 30 mg

Allergeneninformatie:
Bevat melk, wordt gebruikt in het productieproces. Vrij van gluten, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs.

Gebruik:
2 capsules per dag bij een maaltijd met ruim water innemen, bij voorkeur verdeeld over de dag of zoals geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dosering. 

Waarschuwing:
Vermijd uit voorzorg gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding in verband met het ontbreken van voldoende gegevens hierover.
Voorzichtigheid is geboden bij hyperthyroïdie.

Fabrikant: 
Vitals Voedingssupplementen
Pieter Lieftinckweg 29
1505 HX Zaandam

Vitals levert specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen. Vanuit hun zelfstandige en onafhankelijke positie zijn zij in staat om grondstoffen en leveranciers te selecteren die aan hun strenge normen voldoen.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Ingrediënten

Ashwagandha-extract* (Withania somnifera, bevat MELK), vegetarische capsule (hydroxypropylmethylcellulose), antiklontermiddel (rijstconcentraat*).
*van biologische oorsprong