Nano Goud 1000 ml

€ 9900Inclusief BTW
  • ID: 103230
  • Product Merk : The health factory

Nano Goud 1000 ml

Product: Nano Goud 1000ml

 

Keyword: (Colloïdale) Nano mineralen

 

Omschrijving

Een volgens unieke methode geproduceerd mineraalwater, bestaande uit gezuiverd water met 10mg/l (10ppm) ultrakleine deeltjes puur goud.
 

Wanneer goud bestaat uit één atoom (mono-atomisch), verliest het zijn metaaleigenschappen en wordt een supergeleider. Dit was al bekend bij de alchemisten. Mono-atomisch goud komt van nature voor in vulkanische bodems, zeewater en in kleine hoeveelheden in de huid van paars fruit en groenten, zoals rode druiven en aubergines.
Het nano goud bestaat uit ultrakleine deeltjes puur goud. Hoe kleiner de gouddeeltjes, hoe helderder de kleur en hoe beter het werkt.
 

The Health Factory verpakt haar producten in hoogwaardig donkerviolet glas, dat alleen infrarood- en ultraviolet UVA licht doorlaat. Hierdoor is het product veel langer houdbaar en wordt het gevitaliseerd.
 


Toepassing uitwendig

  • Nano goud helpt bij gewrichtsklachten en ontstekingen (uitwendig gebruik).
  • Nano goud is een anti-aging remedie (uitwendig gebruik).
  • Nano goud is een uitmuntende reflector en verspreider van een specifiek soort elektromagnetische straling in de lichaamscellen, genaamd nabij-infrarood. Deze straling stimuleert de aanmaak van collageen. Collageen zorgt voor behoud van een rimpelloze huid!
  • Nano goud laat je huid er stralend uitzien, omdat het letterlijk licht voor het lichaam genereert en dus voor de huid.
  • Nano goud gaat als anti-oxidant verouderingsprocessen van de huid tegen.
  • De nano deeltjes goud kunnen perfect de huid doordringen en het product bevat geen belastende stoffen. 100% zuiver dus.

 

 

Sinds de oudheid heeft de mens goudoplossingen gebruikt als levensverlenger en verjongend middel, maar ook als geneesmiddel bij allerlei ziekten. Desondanks dwingen huidige Europese richtlijnen ons te vermelden dat dit product alleen uitwendig gebruikt mag worden. We laten u de keuze.

 

Hoeveelheid en dosering

 

 

Weetjes

 

Samenstelling

Gezuiverd water met 10mg/l (10ppm) ultrakleine deeltjes puur goud. Verder niets.

 

 

Samenvatting

 

Inhoud

1000 milliliter

Verpakking

Donker violet glas

Land en continent van herkomst

Nederland, Europa

Type product

Verzorging

Allergie informatie

Bevat 99,99 % puur goud

Toepassing

Diverse

Aanbevolen dosering

Druppel of spray in pure vorm naar behoefte op de aangedane plekken.

Bekende bijwerkingen

  • Er zijn geen bijwerkingen bekend van dit product
  • Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien u zwanger bent, borstvoeding geeft, aan een ziekte of aandoening lijdt of medicijnen gebruikt.