Sproutlife Juice

Sproutlife Juice

6 flessen Sproutlife juices van 0,5 liter (alleen levering Amsterdam!)

 

Ingrediënten

Vitaminen A, D, E en mineralen als calcium, koper, ijzer, fosfaat, magnesium en kalium. De juices worden gemaakt met boekweit, zonnebloem, erwten, wortelen, bieten en boerenkool.

Wat je wil weten

We leveren uitsluitend in Amsterdam. Na uw bestelling en betaling nemen we contact met u op wat voor u de beste tijd is om de 6 juices bij u persoonlijk af te leveren.

De juices zijn voor iedereen geschikt en bieden een gezonde aanvulling. Voor kinderen is het bovendien prettiger om groente te drinken in plaats van te eten. We leveren dagelijks vers geperste sproutjuices aan huis of kantoor.

Gegarandeerd 100% biologisch

We verwerken in onze sproutjuices uitsluitend biologisch gekweekte groentes zoals komkommers, venkel en selderij. De zaden zijn allen 100% biologisch en het kweken gaat uiteraard ook in gecertificeerde biologische grond. Het water wat we de zaden en kiemplanten geven, filteren en ontzuren we zelf. Sprouts bevatten vitaminen A, D, E en belangrijke mineralen als calcium, koper, ijzer, fosfaat, magnesium, kalium, goed voor huid en haar. Sproutlife maakt sproutjuices met boekweit, zonnebloem, erwten, bieten en boerenkool.

Gewoon puur natuur

We pasteuriseren (kortstondig verhitten), steriliseren (langdurig verhitten) en pascaliseren (hoge druk) niet. We voegen ook geen conserveringsmiddelen toe. Wij willen dat onze juices geheel intact met de natuur blijven. Geen enkel natuurlijke voedingsstof mag verloren gaan. Alles is dus puur natuur bij SproutLife. Deze slowjuice wordt dan ook dagelijks vers en koud geperst om ook diezelfde dag gedronken te worden.